INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB, JOI, 20:00, PROTV, TELEKOM, GSP

FCSB a plecat în Israel fără doi titulari » Cum ar putea arăta primul "11" al lui Dică

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 10:32

FCSB a plecat în această dimineață spre Israel, urmând ca joi să se dueleze cu Hapoel Beer Sheva, în grupele Europa League.

Pentru acest duel, antrenorul Nicoale Dică nu va miza pe doi jucători de bază. Atacantul Denis Alibec și mijlocașul Mihai Pintilii nu fac parte din lotul FCSB pentru meciul de joi. Alibec este exclus din lot pe motiv disciplinar, în timp ce Pintilii este accidentat și nu a putut fi recuperat la timp.

"Dacă vom reuși să luăm din această dublă patru puncte , practic vom fi calificați. Important va fi să dăm totul pe teren și după joc să fim mulțumiți de prestația noastră.

Pintilii are o problemă cu accidentarea, așa că nu știu în cât timp își va reveni. Nici Denis nu vine cu noi în deplasarea asta"Helmuth Duckadam, președinte de imagine FCSB, la TV Digi Sport

 

Echipa probabilă FCSB: Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Nedelcu, J. Morais - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Hapoel Beer Sheva - FCSB are loc joi, de la ora 20:00. Meciul este în direct pe ProTV și TV Telekom Sport și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI G

1. FCSB 5-1 6p
2. Plzen 3-4 3p
3. Beer Sheva 3-4 3p
4. Lugano 2-4 0p
 
  • S-au jucat: FCSB - Plzen 3-0, Beer Sheva - Lugano 2-1, Lugano - FCSB 1-2, Plzen - Beer Sheva 3-1
  • Etapa viitoare (19 octombrie, ora 20:00): Beer Sheva - FCSB, Plzen - Lugano

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Octombrie 2017, 19:37

Se întorc pe scut ....

2405tzaka_alex
2405tzaka_alex  •  18 Octombrie 2017, 16:54

Al 2lea titular dupa Pintilii speram sa fie Dica!!!

1218348921614406
Florin Tabarna  •  18 Octombrie 2017, 13:08
Postat de nic_bv pe 18 Octombrie 2017, 11:47

STEAUA e o stare de spirit, echipa nr.1 a fotbalului românesc. FCSB este STEAUA, nu visurile umede ale unor ofiţeri de mucava. Am văzut eu d-ăştia d-alde Talpan în timpul stagiului militar. Când au auzit indicativul "Radu cel Frumos" şi au primit muniţie de război, s-au încuiat prin birouri. Mi-e scârbă de profitori în uniforme şi de cei care-i simpatizează. Prefer un cioban care aude voci.

au murit oameni la revolutie ca turnatorii de atunci protejati de fosta securitate actuala clasa politica sa sprijine oameni ca sau organizatii asemenea clanului Becali ... fostii tovarasi striga jos comunismul dupa ce inainte de 89 aveau limba adanc infipta in sistemul impus de tancurile sovietice ... ce va mai plac hotii si cat de lasi sunteti de va ascundeti identitatea pina si pt un biet comentariu .. nu i asa mm?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează