INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP.RO

FCSB a plecat spre Plzen » Dică a lăsat 4 oameni de bază acasă. Un stelist va fi urmărit de scouteri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 10:18

FCSB va juca joi, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Viktoria Plzen, într-un meci din grupele Europa League. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV.

Delegația stelistă a plecat în această dimineață către Cehia, iar antrenorul Nicolae Dică a decis să lase acasă 4 jucători de bază: Momcilovici, Teixeira, Pintilii și Romario Benzar.

  Cătălin Golofca, care a jucat în weekend la Liga a 3-a, pentru FCSB II, este în lot și ar putea juca împotriva cehilor. Pentru mijlocașul de 27 de ani va fi un meci cu miză dublă. Becali a promis că îl va păstra la FCSB, în cazul în care echipa câștigă cu el pe teren. De asemenea, Golofca va fi urmărit din tribune și de scouteri ai unor echipe din Asia. 

Golofca a jucat ultima dată la FCSB în urmă cu o lună, în Cupa României, cu Sănătatea Cluj, 1-6.

Cum ar putea arăta FCSB: Niţă - Enache, Planici, Bălaşa, J. Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Coman - Alibec

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tihi
tihi  •  22 Noiembrie 2017, 13:19

TREBUIA SA LASA ACASA PE GROBIANUL SI AROGANTUL PUSCARIAS !!!

vladutz13
vladutz13  •  22 Noiembrie 2017, 12:15

Considerand in ce forma sunt, ma astept ca Plzen sa bata destul de clar... fara Pintilii Steaua nu prea are mijloc.

ionut_adventist
ionut_adventist  •  22 Noiembrie 2017, 11:31

dinamoul cand joaca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează