INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BILETE

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciurile cu Hapoel Beer Sheva și Lugano » Care este prețul tichetelor

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 18:51

FCSB a anunțat că au fost scoase la vânzare biletele pentru meciurile de pe teren propriu cu Hapoel Beer Sheva și Lugano. Deocamdată, tichetele pot fi achiziționate online.

Prețurile biletelor variază între 20 de lei, la peluză și 250 de lei la VIP. Pentru un loc la tribuna a doua, fanii trebuie să plătească 35 de lei pentru zona periferică și 50 de lei în zona centrală.

FCSB va juca împotriva israelienilor de la Hapoel Beer Sheva  pe data de 2 noiembrie, de la ora 22:05, în timp ce partida cu elvețienii de la Lugano va avea loc pe 7 decembrie, de la aceeași oră.

Prețurile biletelor

Peluza (inelul 1) - 20 LEI
Tribuna 2 (inel 1 periferic) - 35 LEI
Tribuna 2 (inel 1 central) - 50 LEI
VIP 3 - 150 LEI
VIP 1 - 250 LEI

Roș-albaștrii sunt pe primul loc în Grupa G, cu maximum de puncte după primele două runde. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează