INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA 1-1

FCSB - BEER SHEVA 1-1 // Budescu are o țintă CLARĂ după ce Alibec a izbucnit în plâns: "Nu e normal! Așa e în țara asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 00:16

FCSB și Beer Sheva au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a 4-a din Europa League. Echipa roș-albastră a acumulat 10 puncte și s-a calificat în 16-imile Europa League!

După meci, Constantin Budescu a vorbit despre duelul cu Beer Sheva și i-a criticat pe fanii care l-au huiduit pe Denis Alibec în momentul schimbării (Detalii aici).

"Am luat fiecare meci în parte și am reușit calificarea. Puteam să câștigăm și azi. am avut penalty la acel henț. Erau patru arbitri pe 5 metri pătrați și nu au văzut henț. Nu avem ce să mai zicem!

Nu e normal ce au făcut suporterii. Alibec a făcut multe anul trecut, a dat multe goluri și a ajutat echipa. Se uită repede ce a făcut Alibec și acum este huiduit. Așa e țara în care trăim. În tur, în Israel, fanii lui Beer Sheva au rămas după meci și au aplaudat jucătorii, chiar dacă au pierdut. Așa trebuie să fie și la noi, dar suntem departe", a spus Budescu la Pro X.

CLASAMENT:

1. FCSB 10p
2. Viktoria Plzen 6p
3.  Hapoel Beer Sheva 4p
4. Lugano 3p
Meciurile următoare:

23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Vezi AICI VIDEO cu golurile și rezumatul meciului FCSB - Beer Sheva

Citește AICI cronica meciului FCSB - Beer Sheva

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
bodrin
bodrin  •  03 Noiembrie 2017, 12:50

Nu numai spectatorii sunt departe de ce spui tu, Budescule, si voi, " jucatorii" sunteti departe, mult mai departe de foarte multi jucatori din tarile la care te referi. Si acolo fotbalistii sunt niste golani, dar pe teren sunt profesionisti

mere_acre
mere_acre  •  03 Noiembrie 2017, 11:26

să plângă ???!!!!! să fie profesionist !!!!!!!!!!!!!!!

ienasoiu
ienasoiu  •  03 Noiembrie 2017, 10:11

Aproape grăita-i adevărul. Menţiunea trebuie făcută doar pentru Faceţi Ce Spune Becali şi alte câteva echipe nu pentru întreaga Românie. Vezi exemple gen Timişoara sau Rapid, chiar şi la Dinamo până nu s-a ajuns la dezastrul de acum suporterii sunt aproape de jucători. La voi Budescule puţini sunt suporteri adevăraţi.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează