INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA 1-1

FCSB - BEER SHEVA 1-1 // Ce a spus "perla" Florinel Coman după primul gol european: "Am spart gheaţa, dar sunt departe de Mbappe"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 00:28

Florinel Coman a fost surpriza lui Nicolae Dică pentru meciul cu Beer Sheva, "perla" de 19 ani fiind introdusă din primul minut. Fotbalistul adus de la Viitor a răsplătit încrederea lui Dică, reuşind să marcheze golul echipei sale în remiza cu Hapoel Beer Sheva, 1-1. 

"Suntem fericiţi că am reuşit să obţinem calificarea. A fost un meci foarte dificil, ştiam că Hapoel va veni aici să câştige. Ne-am făcut treaba şi a ieşit bine.

Golul înseamnă enorm, e primul în Europa. Am marcat şi în campionat, deci am spart gheaţa. Nu mă aşteptam să fiu utilizat de la început. Sunt emoţii mari, e presiune, e diferit faţă de meciurile din campionat.

Nu mă aşteptam să avem un asemenea parcurs. Trebuie să ne menţinem pe această linie. Părerea mea este că trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să dăm totul de fiecare dată.

Nu vreau să comentez despre comparaţia cu Mbappe. Sunt foarte departe de Mbappe, dar am 19 ani, am un viitor în faţă şi cred că prin muncă se pot realiza multe.

Părerea mea este că trebuia să primim penalty, dar a fost un meci echilibrat, şi ei au avut ocazii", a declarat Florinel Coman, la TV Telekom Sport. 

"Alibec trece printr-o perioadă foarte urâtă. E greu când nu-ţi iese nimic, dar e un jucător de o calitate excepţională. Îşi va reveni cu siguranţă. E cel mai urât sentiment să ieşi şi să te huiduie propriii suporteri. Denis va învăţa din ce se întâmplă în aceste momente" 
Florinel Coman, FCSB

Vezi aici cronica meciului

VIDEO cu cele mai importante faze 

CLASAMENT:

1. FCSB 10p
2. Viktoria Plzen 6p
3.  Hapoel Beer Sheva 4p
4. Lugano 3p

Meciurile următoare:
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  03 Noiembrie 2017, 09:45

copile iti dau un sfat ,nu te lua dupa muste,***compare-te doar cu tine,ghisparu are interese ,daca joci bine ii umpli buzunarele daca nu.............ajungi si tu un fost.........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  03 Noiembrie 2017, 04:25

Perla *** a ciobanului .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează