INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA 1-1

FCSB - BEER SHEVA 1-1 // Reacție euforică a lui Becali după calificarea în primăvara Europa League: "Nu vedeți ce antrenor am?" » Ce spune despre Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 00:13

FCSB și Beer Sheva au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a 4-a din Europa League. Echipa roș-albastră a acumulat 10 puncte și s-a calificat în 16-imile Europa League!

După meci, Gigi Becali l-a lăudat pe antrenorul Nicolae Dică și a vorbit și despre Denis Alibec, cel care a plâns după ce a fost schimbat (Detalii aici).

"Sunt supermulțumit! Ne-am calificat și am luat și 170.000 de euro după acest egal. Am avut și 11 metri, dar nu mai contează.  Egalul este ca o victorie. Dică are misiunea lui. Trebuie să îmbine lucrurile, astfel încât să joace și cei tineri, și cei odihniți. ică a calificat echipa cu două etape înainte. Nu vedeți ce antrenor geniu am? În primăvara europeană ne putem descurca cu orice adversar, dar mă interesează mai mult campionatul.

Alibec a plâns din cauza nereușitelor. El n-a contat. A pierdut vreo două mingi. Ești apostrofat dacă mingea e la tine, la 16 metri, și o dai la adversar. Este de la Dumnezeu... În ultimul timp s-a comportat exemplar, să nu mai vorbim de Alibec. E o seară prea frumoasă. Steaua e Steaua și un jucător e un jucător. Alibec n-a putut mai mult. Ce să îi reproșez?

Clasa lui Coman s-a văzut. Beer Sheva nu e o echipă ușoară, iar Coman e în creștere. El a speculat și a marcat golul calificării. Ce să-i mai zic? Dacă era mai atent, mai dădea un gol ", a spus Becali la TV Digi Sport.

CLASAMENT:

1. FCSB 10p
2. Viktoria Plzen 6p
3.  Hapoel Beer Sheva 4p
4. Lugano 3p
Meciurile următoare:

23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Vezi AICI VIDEO cu golurile și rezumatul meciului FCSB - Beer Sheva

Citește AICI cronica meciului FCSB - Beer Sheva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mere_acre
mere_acre  •  03 Noiembrie 2017, 11:33

iar dilică spune : " nu vedeți ce batron am ? "

mariussilviu
mariussilviu  •  03 Noiembrie 2017, 10:19
Postat de vanitosu pe 03 Noiembrie 2017, 09:28

Tot ce vad mi se pare o gluma foarte proasta...in ziare se scrie doar de Meme & Becali, doi parnaiasi care distrug fotbalisti fara prea multe carte, creduli, ii tin un sezon si ii vand la echipe unde dupa 6 luni nici banca de rezerve nu o mai vad. De ce tot continuati sa il denigrati pe Alibec? Ce v-a facut omul , cu ce v-a gresit? Preluati tot felul de tampenii ca da cu picioarele in usi, ca ridica mainile in aer...chestii superficiale. Omul a cedat psihic, e tragic sa vezi cum un tanar de 26 de ani ajunge sa planga stiind ca este vazut de sute de mii de oameni. Am ajuns sa ne uitam la concordia, voluntari, sepsi si echipe de traditie ca petrolul, rapid joaca in div D. Sunteti parte a circului care se intampla astazi in sport, daca ati avea macar un gram de mandrie ati renunta la articole de genul si ati incerca sa faceti ceva productiv...in schimb denigrati pe toata lumea de calitate si ii ridicati in slavi pe becali, meme, panduru si alti penali. RUSINE!

EX CE LENT ! DIn pacate, pe gsp sau prosport nu ii intereseaza.

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  03 Noiembrie 2017, 09:43
Postat de sexilian pe 03 Noiembrie 2017, 09:25

opriti timpul,primavara caprele au astenie..........

Vanitosu are perfecta dreptate. Prin articolele voastre contribuiti la distrugerea fotbalului romanesc. Sa va fie rusine !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează