INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - BEER SHEVA // Becali dezvăluie un eveniment inedit petrecut înaintea meciului cu Beer Sheva: "I-am cerut iertare unui jucător" + Promisiune pentru fani: "Vom face furori în Europa!"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 21:16

George Becali, finanţatorul celor de la FCSB, a declarat înaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva că i-a cerut scuze lui Gnohere pentru faptul că va fi rezervă în această seară. 

"Dorinţa mea este să facem 18 puncte. Pentru coeficient, pentru a fi cap de serie. N-aţi văzut, mă? Steaua a făcut 70% din coeficientul României, toate celelalte 13 echipe au făcut 30%.  Voi vă daţi seama?

Mă aştept ca Alibec să dea două-trei goluri azi. Îi are pe Florinel Coman, pe Man, pe Budescu. Am fost la echipă aseară, i-am cerut iertare lui Gnohere. Totuşi, e vorba de o situaţie materială, de bani mulţi. Oricum, Alibec e mai valoros ca el. Gnohere e un băiat atât de bun încât înţelege situaţia. El zâmbea şi când a fost schimbat la Craiova", a declarat Becali.

"Nu mă interesează cu cine jucăm în primăvara europeană. Contează doar să câştigăm. Suntem foarte puternici şi avem valoare. Atacanţii noştri pot marca în faţa oricărei apărări din Europa. E cea mai valoroasă echipă a Stelei de după Revoluţie. Cât de curând o să vedeţi cum va face mari furori prin Europa", a mai spus George Becali.

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului FCSB - Hapoel Beer Sheva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
811730288915362
Constantin Luca  •  03 Noiembrie 2017, 10:12

BECALI MAI LAS-O CU MANDRIA,CU FACUTUL FURORILOR,AI ZAPACIT JUCATORII CU AMESTECUL TAU LA ECHIPA,AI OBTINUT UN EGAL CU SUFLETUL LA GURA CU MARE NOROC,INCA POTI PIERDE PRIMUL LOC;SMERESTETE CA SA NU CAZI INALTANDU-TE SINGUR,TE CREZI CRESTI,ESTI DEPARTE.

694944880609608
Laurentiu Nichita  •  03 Noiembrie 2017, 10:15

Daca jucaTI CA ASEARA CU hAPOEL, VE-TI FACE.....FIORI, NU FURORI !!!!!!!

travka
travka  •  03 Noiembrie 2017, 00:43
Postat de catalynn pe 02 Noiembrie 2017, 22:41

Io unul ii doresc succes sa ia si punctele pt coeficient si banii alora, de abia are de unde plati cele 37 milioane! Insa sa fim realisti, fcsb se poate bate de la egal la egal cu echipe precum cele din aceasta grupa, cand insa va da de echipe de CL zic merci daca scapa fara o manita ....

cataline du-te si vezi ce se mai intampla prin liga a4a , lasa Europa League ca nu e de tine, ne plictisesti cu aberatiile tale, forta Steaua, primavara europeana!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close