INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - BEER SHEVA // Cum comentează oficialii stelişti ultimele mutări din primul "11" al FCSB-ului: "Totul stă în măiestria lui Dică" + Niţă ar putea pleca în vară!

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 21:23

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al celor de la FCSB, a prefaţat meciul pe care echipa roş-albastră îl va juca în această seară cu Hapoel Beer Sheva în grupele Europa League. 

"Nu ne aşteptam să avem 9 puncte. Putem face istorie în această seară, am obţine calificarea înaintea celor două meciuri rămase. Băieţii vor intra foarte concentraţi, n-ar trebui să se mulţumească doar cu un punct, trebuie să joace la victorie.

Au fost schimbaţi Gnohere, Momcilovici, Teixeira. E greu, dar şi plăcut pentru Dică. Totul stă în măiestria lui Dică de a gestiona aceste rotaţii. Cred că jucătorii trebuie să-şi facă treaba şi să accepte că fiecare trebuie să joace. Sper să fie o atmosferă bună în continuare la echipă.

Sper că Alibec să marcheze. Are nevoie de un gol-două pentru ca moralul lui să fie din nou unul bun şi să prindă încredere. Cred că a avut o serie de ghinioane până acum. E un jucător valoros, dar care a trecut printr-o perioadă mai delicată.

Hapoel Beer Sheva e o echipă bună, pasează foarte bine, dar cred că valoric suntem peste", a declarat Helmuth Duckadam, la TV Telekom Sport.

Fostul mare goalkeeper a vorbit şi despre Florin Niţă, portarul care are evoluţii din ce în ce mai apreciate la FCSB. 

"Dacă Niţă va avea aceleaşi evoluţii bune, poate pleca în vară. Sper că va apăra măcar într-unul din cele două meciuri ale naţionalei (n.r. amicalele cu Turcia și Olanda). La 27 de ani, probabil că şi el se gândeşte la un transfer afară. E foarte serios la antrenamente, mereu e foarte conectat la miza jocurilor", a declarat Duckadam pentru sursa citată.

FCSB este la un pas de calificarea în 16-imile Europa League, având 9 puncte după primele trei meciuri. Dacă se vor impune azi, steliștii vor fi calificați în primăvara europeană. Beer Sheva este la egalitate de puncte cu Viktoria Plzen și Lugano, fiecare având câte trei puncte.

Echipe de start:

FCSB: Niță - Enache, Larie, Bălașa, J. Morais - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Coman - Alibec
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Gnohere, Tănase, Momcilovici, Ov. Popescu, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Hapoel Beer Sheva: Goresh - Elo, Miguel Vitor, Taha, Korhut - Radi, Elhamed, Einbinder - Cuenca, Sahar, Tony
Rezerve: 
Navon, Barda, E. Ohana, Y. Ohana, Melikson, Ogu, Pekhart
Antrenor: Barak Bakhar

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului FCSB - Hapoel Beer Sheva

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  02 Noiembrie 2017, 22:24

Poate oficialii fcsebisti, ca nu sunt angajati ai CS Steaua, ci ai FCSB din Mogosoaia.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează