INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA, AZI, 22:05, PROTV, TV TELEKOM, GSP

FCSB - HAPOEL BEER SHEVA // Dezvăluiri despre Alibec, făcute chiar înainte de meci: "Denis, nu se poate" » Decizia radicală luată de stelist

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 20:38

Atacantul Denis Alibec va fi titular în această seară, în meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva, după ce a revenit în lotul stelist și i-a impresionat pe cei din staff (Vezi AICI desfășurarea meciului FCSB - Beer Sheva).

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, a povestit mai multe episoade despre atacantul stelist, petrecute când cei doi erau colegi la Astra. Acesta a dezvăluit că stelistul a renunțat la jocurile pe calculator.

"Am avut nişte episoade cu el... În perioada Astra, el locuia sub mine Îl sunam, vedeam că nu răspunde şi mă duceam la el. Intram la el în casă și îl găseam cu căştile pe cap. Şi îi ziceam «Măi Denis, nu se poate, răspunde la telefon».

Am înţeles că nu s-a mai jucat și că și-a închis contul. A zis că nu mai joacă pentru că a realizat şi el că îl afecta. Da, e o dependenţă și toţi ştim asta. Într-o dependenţă, primul pas e să recunoşti, ca să te poţi vindeca. Şi el a recunoscut şi sperăm să nu mai joace", a spus Lovin la TV Telekom Sport.

Echipa de start a FCSB-ului: Niță - Enache, Larie, Bălașa, J. Morais - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Coman - Alibec

Citește și: Secretul revenirii lui Denis Alibec » Ce l-a schimbat pe jucător: "Nimeni nu-l va putea distruge! A înțeles tot" 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  03 Noiembrie 2017, 08:36

NEA GIGI LA UMFLAT PREA TARE IAR ACUM AL PETICESTE CARACTERUL AL POTI SCHIMBA PE PERIOADE SCURTE SI NU LA NERVI ALIBEC ARE CARACTER? VA IESI NU ARE? VA PLANGE SAU VA DA DIN ARIPI

Vezi toate comentariile (1)
Comentează