INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA

FCSB - HAPOEL BEER SHEVA // VIDEO + FOTO Moment IMPRESIONANT pe Arena Națională! Schimbat și huiduit de fani, Alibec a început să plângă pe bancă

Captură TV Telekom Sport +12   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 23:35

În minutul 70 meciului FCSB - Hapoel Beer Sheva, din grupele Europa League, s-a petrecut cel mai emoționat moment al partidei.

După un joc slab, atacantul Denis Alibec a fost schimbat de Nicolae Dică, cel care l-a introdus pe Harlem Gnohere. Alibec a fost huiduit de întreg stadionul, iar vârful de 26 de ani n-a mai rezistat.

S-a așezat pe bancă și a început să plângă, fiind vizibil afectat de prestația sa și de criticile fanilor. Ulterior s-a ridicat de pe bancă și a salutat galeria stelistă, care până la urmă i-a strigat numele.

Acesta a fost primul meci ca titular al lui Alibec după ce a fost exclus din lot de Nicolae Dică. Atacantul nu a jucat două meciuri, iar în partida cu CSU Craiova a intrat în repriza a doua.

Vezi AICI VIDEO cu faza!

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului FCSB - Hapoel Beer Sheva!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Noiembrie 2017, 12:10
Postat de mdf. pe 03 Noiembrie 2017, 09:37

Alibleg nu plange, asa sunt suporterii fcsbisti,ei vor doar goluri si victorii, nu mai conteaza ca ai cantat alaturi de ei in vestita galerie.daca ei injura pe Lacatus si alte legende,ce asteptari mai ai?asa patron asa suporteri,fugi de acolo cat mai repede

aia care l au injurat ,sigur erau niste taranusi,insa tu esti un *** daca ii spui sa plece,alibec e unul din cei mai iubiti jucatori ai stelei,doar ca acum trece printr o perioada proasta,hater obosit ,la orice echipa,e vreun taranus de fan care isi injura proprii jucatorii,in astfel de momente,ati uitat la rapid,dinamo??? rasilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mdf.
mdf.  •  03 Noiembrie 2017, 09:37

Alibleg nu plange, asa sunt suporterii fcsbisti,ei vor doar goluri si victorii, nu mai conteaza ca ai cantat alaturi de ei in vestita galerie.daca ei injura pe Lacatus si alte legende,ce asteptari mai ai?asa patron asa suporteri,fugi de acolo cat mai repede

thestar
thestar  •  03 Noiembrie 2017, 08:50

Este adevarat ce spune Budescu. Suntem departe, foarte departe, de ceea ce ar trebui sa fie, si cum ar trebui sa se comporte, un FAN adevarat. Alibec nu este in momentul lui cel mai bun, vine dupa o recuperare si ar trebui incurajat. Tot inainte Alibec!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close