INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, JOI, 15 FEBRUARIE, 22:05, PRO X, TELEKOM SPORT, GSP.RO

FCSB - LAZIO // Dică "dă război" înainte de meciul cu Lazio: "Vrem să ne calificăm" » Ce scor vor steliștii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 12:34

FCSB și Lazio se vor duela joi, de la ora 22:05, în 16-imile Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre meciul cu Lazio și despre cum va aborda echipa roș-albastră meciul cu italienii, dezvăluind că steliștii vor încerca să câștige partida.

"Este un meci important pentru noi, pentru fotbalul românesc. Întâlnim o echipă bună, chiar dacă vine după mai multe înfrângeri. Este clar că Lazio este favorită. Are jucători cu multă experiență. Ne vom lupta pentru a ne califica. Vom da totul. Important este să ieșim cu fruntea sus și să fim mulțumiți de atitudinea noastră. Nu vom face doar act de prezență. Vrem să ne calificăm.

Sper să câștigăm mâine. Trebuie să fim agresivi, compacți și să-i blocăm pe cei de la Lazio, care în atac are jucători buni și rapizi. Important e ca după jocul de mâine să mai avem șanse de calificare.

Vlad doar așa poate să crească, jucând partide importante și cu miză. Așa poate obține experiență. O să vedeți cine va juca în atac, nu am prea multe soluții", a spus Dică la conferința de presă.

Florin Tănase: "Vreau 1-0"

Și atacantul Florin Tănase a vorbit despre duelul cu Lazio și despre obiectivele steliștilor în meciul de pe Arena Națioanlă.

"Lazio este o echipă bună, dar nu e Real Madrid. Cel mai important este să nu pierdem și să nu luăm gol. Eu vreau să câștigăm cu 1-0. Pentru astfel de meciuri, cu calificarea pe masă și cu tribunele pline, ne apucăm de fotbal.

Trebuie să dăm tot ce avem mai bun, să ne apărăm bine și să nu le dăm spații celor de la Lazio. Nu cred că italienii vor trata meciul cu lejeritate, dar mă aștept să nu bage toți titularii", a declarat Florin Tănase.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Februarie 2018, 18:38
Postat de gicab pe 14 Februarie 2018, 14:30

Vor 1-0 auzi... nu mai legătura ma fotbalul romanesc de fcsb...

echipa ta unde joaca ba/??? tremura pt un loc de playoff si vinde tot,halal de 10 ani nici derby nu mai exista cu voi,cand am pierdut a fost ori din cauza arbitrilor pro dinamo sau ghinionului si faptului ca prostii nu vad realitatea ca fcsb e steaua !

gicab
gicab  •  14 Februarie 2018, 14:30

Nu mai legati...

gicab
gicab  •  14 Februarie 2018, 14:30

Vor 1-0 auzi... nu mai legătura ma fotbalul romanesc de fcsb...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close