INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  "ȘAISPREZECIMI"

FCSB - LAZIO // Jucătorii de la FCSB sunt avertizați: "Am văzut bucuria lor, dar italienii ne-au fost «nășici» mereu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 12:55

Petre Grigoraș a comentat reacția jucătorilor de la FCSB (detalii AICI) după ce aceștia au aflat că vor întâlni Lazio în șaisprezecimile de finală din Europa League. 

Acesta este de părere că FCSB are nevoie de noroc pentru a se impune în fața grupării italiene.

"Nu știu dacă era râsul lor. Am văzut și eu bucuria lor. Noi nu prea ne-am descurcat cu italienii în general. Ei ne-au fost cam «nășici» mereu. Lazio e o echipă puternică și este clar că plecăm cu șansa a doua.

Cine știe ce se întampla până la primavară, să sperăm că va reuși surpriza, pentru că e clar că ar fi o surpriză să treacă de Lazio. E un adversar valoros pe care trebuie să îl respectăm, dar jucând la un nivel ridicat și cu puțină șansă poți să treci de el", a spus Grigoraș la Sport Total FM. 

Citește și: Avem tabloul complet al meciurilor din "șaisprezecimile" Europa League! Cu cine vor juca Dortmund, Arsenal și AC Milan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close