INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO

FCSB - LAZIO // Lovitură pentru Dică » Un jucător de bază ratează meciul retur din Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 22:30

Mihai Pintilii, unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la FCSB, va rata meciul retur cu Lazio, din 16-imile Europa League.

Mijlocașul de 33 de ani a primit un cartonaș galben în minutul 27 al meciului FCSB - Lazio și va fi suspendat pentru returul de pe "Olimpico". Pintilii a făcut un fault la mijlocul careului, asupra lui Sergej Milinkovici-Savici.

După decizia arbitrului Milorad Mazici, Pintilii a fost nervos și a vociferat. "Centralul" nu l-a iertat pe stelist și l-a sancționat cu un cartonaș galben.

Pe postul de mijlocaș central, Dică poate miza pe Lucian Filip, Ovidiu Popescu sau Dragoș Nedelcu.

Meciul Lazio - FCSB va avea loc pe 22 februarie și va fi în direct pe TV TelekomSport și ProTV.

Vezi AICI destalii despre FCSB - Lazio și desfășurarea liveTEXT a meciului, plus video

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Februarie 2018, 11:02

Ca de obicei, inainte de meciuri decisive, Pintilii cerseste suspendarea. El nu mai poate pacali pe nimeni. O asemenea atitudine trebuia amendata din primul moment in care a venit la fcsb.

sofronpaul
sofronpaul  •  15 Februarie 2018, 23:52

Totul ok, numai că nu Mazici arbitrează, ci Aytekin :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează