INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

FCSB - LAZIO // Dică, umilit de un fost colaborator din Italia: "Rezervat în exprimare, n-are dragostea necesară pentru fotbal"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 15:56

Un fost șef al lui Nicolae Dică îi face o caracterizare deloc laudativă antrenorului FCSB-ist înaintea meciului cu Lazio. 

"Îmi vine greu să mi-l imaginez ca un lider al vestiarului. E un tip închis în ale lui lui, foarte liniștit, rezervat. Foarte rezervat și-n exprimare. Nu mi se pare nici că ar avea dragostea necesară pentru fotbal", a declarat Pietro Lo Monaco, administrator delegat al Cataniei, care a lucrat cu Dică în scurta experiență la sicilieni, în sezonul 2008-'09.

"I-am făcut voia lui Zenga"

Oficialul italian și-a argumentat impresia, prin concluziile trase văzându-l pe fostul mijlocaș stelist în teren:

"N-a avut mari oportunități în Italia, deși venise ca și căpitan al naționalei  României. A fost unul din puținii jucători pentru care i-am făcut pe plac antrenorului Zenga, care îl dorea foarte mult. De cum l-am văzut însă, i-am zis că, deși poseda o tehnică bună, nu avea un ritm la nivelul Seriei A. În România nici nu e prea greu să te faci antrenor și deseori se întâmplă ca echipele să apeleze la foștii lor fotbaliști cu performanțe la club".

Nu se compară cu Inzaghi

Lo Monaco nu dă nicio șansă FCSB-ului la calificarea în "optimi". "Dacă e o surpriză ca Inzaghi? Hai să nu glumim. Simone e într-adevăr o surpriză pozitivă. A făcut ucenicie la tineret și i-a dat o fizionomie lui Lazio. Echipa lui este net superioară și, dacă se concentrează și etalează echilibrul și accelerările obișnuite, nu cred că se poate pune problema învingătoarei. Iar Lazio poate ajunge departe în această competiție"

Echipa de start FCSB anunțată azi de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani - Caicedo

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
513010058870127
Pop Vasile  •  16 Februarie 2018, 12:33
Postat de luciann pe 15 Februarie 2018, 19:54

"De cum l-am văzut însă, i-am zis că, deși poseda o tehnică bună, nu avea un ritm la nivelul Seriei A"! Corect, era lent ca un melc...

Baiatule , nici NICOLAE DOBRIN nu era un vitezist dar asta nu l-a impiedicat sa fie unul dintre cei mai buni fotbalisti care au jucat vreodata ...

satyricon
satyricon  •  16 Februarie 2018, 01:56

He, he, lasa ca v-a tras-o si ca antrenor!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  16 Februarie 2018, 00:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează