INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, 15 FEBRUARIE, 22:05, PROTV, TELEKOM, GSP

FCSB - LAZIO // Primăria reacționează după incidentul de la Arena Națională » Care e situația parcării înainte de FCSB - Lazio

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 14:11

Cu trei ore înainte de FCSB - CFR Cluj, 1-1, parcarea subterană de la Arena Națională a fost închisă din cauza unor probleme la tavan. (Detalii aici)

Primăria București, care răspunde de Arena Națională, a emis un comunicat pentru Gazeta Sporturilor și a explicat situația de la parcarea subterană. Pentru moment, parcarea este închisă și că se desfășoară procedura de atribuire a expertizei tehnice.

"Parcarea subterană de la Arena Națională este închisă pentru ca s-a constatat că există infiltrații de apă în cele două tuneluri de acces în parcare. Facem precizarea că tavanul și structura parcării nu sunt afectate.

Menționăm că este în desfășurare procedura de atribuire a expertizei tehnice care să stabilească cauza acestor infiltrații precum și soluțiile de remediere. Până în acest moment au fost depuse 5 oferte. Menționăm că participanții la evenimentele sportive organizate la Arena Națională au la dispoziție parcarea supraterană, cu o capacitate de 1.250 de locuri, și parcarea exterioară de 10.000 mp și 500 de locuri", a fost mesajul Primăriei București.

Astfel, sunt șanse foarte mici ca la meciul FCSB - Lazio, de joi, din 16-imile Europa League, parcarea subterană să fie folosită. Până la această oră s-au vândut aproximativ 20.000 de bilete.

  • FCSB - Lazio se joacă joi de la ora 22:05. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
maldini_1986
maldini_1986  •  11 Februarie 2018, 18:58

Până în acest moment au fost depuse 5 oferte. Poftim??? de garantie nu au auzit? sau nu are asa ceva *** asta de stadion? De faptul ca autocarul nu poate ajunge la subsol nu mai zic ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  11 Februarie 2018, 18:24

BOR trebuia să-și construiască bisericile din banii ei. Este un ONG care primește, preferențial, sume imense de bani de la stat. Săptămâna trecută Primăria București a donat 3 milioane de lei pentru acea clădire monstruoasă, care nu respectă nici un criteriu de estetică ortodoxă: e plină de turnulețe ca palatele din Strehaia. Dacă vrea și comunitatea romano-catolică să-și construiască o catedrală primește și ea 90 de milioane de euro ? Și, mai sunt niște culte prin România! Sunt atâtea exemple despre lăcomia BOR că chiar n-are rost să vorbim ! Atenție, vorbesc de BOR, nu de preoții dedicați, cei ce fac apostolat. Acest Daniel nu se mișcă decât în Mercedes, are atâta aur pe el de nici nu iese pe furtună afară, să nu-l trăznească ! La o scară mai mică la fel se poartă toți episcopii. Sărăcia parcă era o virtute , dealtfel propăvăduită de liota Patriarhiei. Nu știu dacă în mileniul al treilea mai ține cu atitudini din astea, inchizitoriale! Și, nu, nu vreau să mă cert cu tine, respect, necondiționat, religia oricui! Ziceam și eu, așa...

gardenparty
gardenparty  •  11 Februarie 2018, 18:04

Hienele au facut stadionul national.La banii care s-au dat făceau doua stadioane nationale.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează