INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - GENOA 1-2

FCSB - LAZIO / VIDEO + FOTO Adversara celor de la FCSB, pas greșit în Seria A!

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 22:24

Lazio a pierdut meciul cu Genoa, scor 1-2, în penultima partidă dinaintea duelului cu FCSB din Europa League.

  • Partida tur dintre FCSB și Lazio este joi, 15 februarie, de la ora 22:05, în direct la ProTV, Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.Ro. 

Lazio a controlat partida de la un capăt la celălalt, dar ghinionul și intervențiile salvatoare ale lui Perin i-au oprit din a intra cu avantaj la pauză. 

Partea secundă a început în același regim, dar Pandev a pedepsit avântul romanilor pe contră, în minutul 55, dintr-un carambol(vezi VIDEO). Căpitanul gazdelor, Parolo, a egalat 4 minute mai târziu. Rezultatul final a fost stabilit de Laxalt în minutele de prelungire.

Simone Inzaghi nu s-a putut baza pe serviciile lui Lulic și Milinkovic-Savic, ambii suspendați din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Lazio rămâne pe poziția a 3-a, la 14 puncte în spatele liderului Napoli și cu un avans de 3 puncte față de AS Roma, echipa care pândește locurile de Liga Campionilor. Genoa este pe 13, la 7 puncte de primul loc retrogradabil.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Februarie 2018, 08:50

prind baietii curaj :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează