INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO 1-2

FCSB - LUGANO 1-2 // Dică și-a criticat în premieră jucătorii: "Așa suntem noi, românii. Unii nu merită să joace aici"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 00:21

Nicolae Dică, tehnicianul FCSB-ului, a comentat înfrângerea suferită de echipa sa în fața lui Lugano, 1-2, și își reproșează că nu a reușit să-i motiveze pe jucători să reușească să-și mențină prima poziție în grupă.

Totodată, Dică le-a reproșat unora dintre jucători că nu au profitat de una dintre ultimele șanse de a rămâne la echipa roș-albastră. 

"E o seară tristă, nu am știut să profităm de ceea ce am făcut bun până acum. Am făcut un joc foarte slab, nu mă așteptam. Așa suntem noi, românii, ne mulțumim cu puțin și nu vrem să facem mai mult. Nu am reușit să-i fac pe jucători să înțeleagă că trebuie să terminăm pe primul loc. Le-am spus jucătorilor asta, dar nu au înțeles. E vina mea, nu am reușit să-i capacitez suficient.

Mereu am fost sub presiune de când am venit la această echipă, mă așteptam la acest lucru. Știu foarte bine valoarea jucătorilor, dar nu vreau să spun acum mai multe despre cine are sau nu valoare de a juca aici. 

Unii dintre jucători nu au reușit să demonstreze că merită să evolueze pentru FCSB. Era o șansă de a rămâne în continuare la echipă, din păcate, în ultimele jocuri, unii nu au dat randamentul pe care îl așteptam. L-am scos pe Amorim înainte de pauză, l-am introdus pe Bizon pentru a reuși să ducem mai multe mingi în față. 

Putem face față din trei în trei zile. Până acum, am făcut jocuri bune, am reușit să câștigăm, dar au fost și meciuri în care arbitrii nu ne-au lăsat să ne impunem. Nu vreau să comentez mai multe", a declarat Nicolae Dică, la Pro X. 

Întrebat ce adversar și-ar dori să întâlnească în "16" imi, Nicolae Dică a oferit o poziție tranșantă: "Vreau cel mai puternic adversar pe care putem să-l întâlnim". 

Clasament Grupa G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

 

VIDEO cu golurile partidei
Vezi aici cronica partidei FCSB - Lugano 1-2

Vezi și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  08 Decembrie 2017, 12:53

Dică ăsta este atât de penibil,că nu se poate descrie în cuvinte.Nu zicea el la conferința de presă dinaintea meciului cu Lugano că echipa sa are șansa să facă 13 puncte,ceea ce ar fi reprezentat un record pentru fotbalul românesc?Nu se lăuda el că va trimite în meciul cu Lugano jucători născuți în '97,'98,'99,de zici că jucau cu vreo echipă de aceeași vârstă prin Youth Canpions League? :) :) :) Vreau ca dorința lui Dică să i se împlinească cu vârf și îndesat,să nimerească la tragerea la sorți de luni o echipă tare de tot care să-i elimine din Liga Europa,în fond locul amatorilor este la TV,al profesioniștilor pe gazon.

mosvasile
mosvasile  •  08 Decembrie 2017, 10:43

Nicusoare,ai grija!Sa nu vina altul mai cu...greutate!

alfabetta
alfabetta  •  08 Decembrie 2017, 09:48

Sărăcuţul de el . L-aş întreba pe antrenatorul FCSB : 1.-după părerea lui câţi f o t b a l i ş t i sunt în lotul echipei ? 2.-dintre ăştia c â ţ i au fost dusi la cererea lui ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează