INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO, JOI, 22:05, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

FCSB - LUGANO // Atenție, FCSB! Lugano a învins un adversar de marcă în ultima etapă din campionat

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 09:15

Elvețienii de la Lugano, ultima adversară a celor de la FCSB în grupele Europa League, s-au impus în ultima etapă de campionat în deplasare cu Grasshoppers Zurich, scor 1-0.

Sulmoni a marcat unicul gol al întâlnirii de la Zurich în minutul 68 și a adus cea de-a cincea victorie a lui Lugano în acest sezon din competiția internă. Grasshoppers are în acest moment un avans de patru puncte în fața lui Lugano. Adversara celor de la FCSB este pe locul al șaselea în Elveția.

FCSB joacă în ultimul meci din grupele Europa League pe teren propriu împotriva lui Lugano. Roș-albaștrii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de clasarea pe primul loc în grupă, care i-ar ajuta să evite adversari dificili în "șaisprezecimi" (detalii AICI).

Partida dintre FCSB și Lugano se joacă joi, de la ora 22:05, și va putea fi urmărită în direct pe TV Telekom Sport, ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează