INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO, JOI, 22:05, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

FCSB - LUGANO // Miză mare, interes scăzut: meciul de joi ar putea intra în topul celor mai slabe asistențe acasă în Europa

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2017 10:36

Fanii vicecampioanei nu se înghesuie să fie alături de Budescu și compania la ultimul meci european al anului, cel cu Lugano, care le poate asigura prima poziție a grupei de Europa League.

Steliștii au nevoie de trei puncte cu Lugano pentru a termina grupa pe primul loc, dar fanii nu sunt interesaţi deloc de acest meci!

Vremea friguroasă din București a pus stăpânire și pe suporteri, care preferă să stea în casă joi seară, de la ora 22:05, decât să înghețe pe cea mai mare arenă din țară, la duelul roș-albaștrilor cu elvețienii de la Lugano.

"Ne dorim să avem cât mai mulți fani joi seară, la meciul cu Lugano, dar știm că se joacă foarte târziu și e destul de frig afară. Pentru mine e important să câștigăm și să terminăm grupa de Europa de pe primul loc, pentru că așa am putea avea un adversar mai accesibil în primăvara europeană. Normal că vreau să câștigăm acest meci", recunoaște Dică.

Până duminică seara, se rezervaseră online puțin peste 3.500 de bilete, iar veștile nu sunt deloc bune pentru cei din club! Interesul a fost unul foarte scăzut pentru acest meci, chiar dacă miza este una destul de mare și tichetele pentru meciul de joi au fost scoase la vânzare încă de acum două luni!

Cel mai ieftin bilet pentru ultima partidă din grupele Europa League costă 20 de lei la peluză, iar pentru un loc la tribuna a II-a fanii trebuie să plătească între 35 și 50 de lei. Momentan acestea s-au cumărat doar online, dar zilele viitoare vor putea fi cumpărate și de la case.

Steliștii însă pot răsufla ușurați pentru că nu au cum să bată recordul minim istoric în ceea ce privește numărul fanilor prezenți pe stadion. Pe 17 decembrie 2009, pe Ghencea, la meciul contra celor de la Twente au fost prezenți în tribună 800 de fani, dintre care 350 de fani ai olandezilor.

Locul 2 în topul celor mai scăzute asistențe este ocupat de partida din 1968 cu Sparta Trnava, atunci când pe stadion au fost prezenți doar 3.200 de spectatori. 

Cea mai mică asistență la un meci al FCSB pe Arena Națională s-a înregistrat la meciul cu Poli Timișoara din decembrie 2016 atunci când pe stadion au fost doar 541 de spectatori.

2 grade se anunță joi seară de la ora 22:00, atunci când este programat fluierul de start al partidei dintre FCSB și Lugano

1,44 este cotacaselor de pariuri pentru ca FCSB să câștige duelul cu Lugano, în timp ce elvețienii au primit din partea bookmakerilor cota 6,75

Partida dintre FCSB și Lugano se joacă joi, de la ora 22:05, și va putea fi urmărită în direct pe TV Telekom Sport, ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  04 Decembrie 2017, 14:56

"Miza mare" ??? Esti pe linga "ziaristule"...si mai asteapta ca e abia luni !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Decembrie 2017, 12:09

aseara cati spectatori au fost ?

andrei.f
andrei.f  •  04 Decembrie 2017, 11:59

Steaua e singura echipă românească care joacă în Europa, asta contează !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează