INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0

FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0 // VIDEO GSP Live Cornel Dinu: „A fost un meci între diletanți și amatori”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 23:05

FCSB a trecut de Milsami Orhei, scor 2-0, în primul meci din turul I preliminar al Europa League. Cornel Dinu crede că meciul cu moldovenii nu e un test de luat în seamă pentru Bogdan Andone.

  • Partida retur se va juca joi, 18 iulie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Citește AICI cronica meciului dintre FCSB și Milsami

FCSB nu a avut niciun fel de probleme cu jucătorii păcăliți la plată de veneticii care își fac mendrele și pe teritoriul lor. Cei din Orhei nu au avut nicio ocazie. Poate doar pe final, când Planici a fost aproape de autogol.

Pentru mine eliminarea lui Filip a fost inexplicalbiă. Nu se poate să faci așa ceva în nouă minute, cu niște jucători care nu îți fac probleme. Nu știu dacă se pregătesc în fiecare zi, dacă fac antrenamente. Au venit în mașină, ca refugiații. Sunt amărâți rău băieții ăștia.

A fost un meci între diletanți și amatori. Nu are niciun sens să îi facem un portret tactic lui Andone după acest meci. Mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă ar coborî și în iarbă patronul, să facă el antrenamentele. Ar fi ceva interesant de imaginat”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live. 

VEZI ȘI: 

SABAIL FK - CSU CRAIOVA 2-3 // FOTO Oltenii bifează victoria așteptată și sunt cu un pas în turul II al Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
589949641156771
Mihai Mart  •  13 Iulie 2019, 13:19

Scurt si cuprinzator, nimic de comentat !.

steaua1986.
steaua1986.  •  12 Iulie 2019, 19:30
Postat de fotbalcurat pe 12 Iulie 2019, 06:06

Nea Dinu, esti plin de pleonasme, invata limba romana, te rog! Iti stau la dispozitie cand vrei, semi-agramat cu citate trunchiate. Iti stau la dispozitie cand vrei, agramat cu valente de LA FONTAINE. P.S. Daum era baronul Munchasen, tu esti soldatul Sveck.

Ce prostalau e asta:))))

eugol
eugol  •  12 Iulie 2019, 13:42

*** cat rau face cu fiecare declaratie a sa. parca s-a nascut sa faca rau... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează