INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0

FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0 // Dragoș Nedelcu e conștient de capriciile patronului Becali: „Știți și voi cum este nea Gigi”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 23:06

FCSB a trecut de Milsami Orhei, scor 2-0, în primul meci din turul I preliminar al Europa League. Dragoș Nedelcu (22 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, dar nu se entuziasmează, declarând că e conștient de capriciile lui Gigi Becali.

  • Partida retur se va juca joi, 18 iulie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Citește AICI cronica meciului dintre FCSB și Milsami

„Am apucat să facem destul de puține antrenamente împreună după revenirea de la Euro. La mine nu a fost problemă de adaptare. Am jucat mult timp și la Viitorul în acest sistem (n.r. 4-3-3). Eu mă voi adapta orice ar fi. Îmi pare bine că a venit și Vînă. Ne va ajuta foarte mult.

Nea Gigi știți cum este. Astăzi ești cel mai bun dacă joci bine, mâine, dacă faci un meci mai puțin reușit, te transferă. Așa este dânsul, ne-am obișnuit”, a declarat Nedelcu după meci. 

„Casa noastră e la Giurgiu și Pitești”

FCSB va juca meciurile de pe teren propriu din campionat la Pitești, iar în cupele europene a debutat pe stadionul celor de la Astra.

„Pentru noi e important să fie gazonul bun. La Giurgiu și la Pitești avem acest beneficiu. Vrem să începem campionatul cu o victorie. Ne pregătim pentru meciul cu Hermannstadt. Vom analiza ce am făcut bine și ce am greșit. Vrem să luăm campionatul și să intrăm în grupele Europa League”, a adăugat Nedelcu.

VEZI ȘI: 

SABAIL FK - CSU CRAIOVA 2-3 // FOTO Oltenii bifează victoria așteptată și sunt cu un pas în turul II al Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează