INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - PLZEN, 22:05. PROTV, TELEKOMSPORT, GSP

FCSB - Plzen // Accidentare de ultimă oră în echipa lui Dică: "A avut nevoie de perfuzii" » Ce spune Becali despre meci

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 12:48

FCSB și Viktoria Plzen se vor duela în această seară, de la ora 22:05, în prima rundă din grupele Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV.

După ce Teixeira a acuzat o accidentare, Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase ar putea absenta din primul "11" pentru că avut probleme medicale și a avut nevoie de perfuzie pentru a se recupera. Astfel, Dică va lua o decizie cu puțin timp înainte de meci.

"S-ar putea să nu joace Tănase. Așa am înțeles. Am vorbit cu MM Stoica și mi-a zis că Tănase a avut nu știu ce problemă la stomac. Mi-a spus că i-au făcut perfuzie. Nu știu exact ce are. Vom vedea ce va fi", a spus Becali la Pro X.

Echipa probabilă FCSB: Niță - Benzar, Planici, Bălașa, J. Morais - Pintilii, Nedelcu - Golofca, Budescu, Fl. Coman - Alibec

Gigi Becali a vorbit și despre duelul cu Plzen și spune că echipa sa este favorită la câștigarea meciului.

"Câștigăm meciul. În mod normal, după rezultate și valoare, nu ne pot bate. Nu-i minimalizez pe cehi, dar nu sunt de valoarea noastră. Degeaba îl cunoști pe cel mai puternic decât tine. E mai puternic și nu poți să îi anihilezi forța.

Nu am emoții. Cu Viitorul a fost indolență și delăsare. Au intrat cu mândrie și trufie. Voiam să joace cu călcâiul și nici pe ală nu-l făceau bine. Acum va fi altceva", a adăugat patronul FCSB.

Citește și: Becali l-a băgat în ședință pe Alibec: "Știu că se ascunde și fumează!" » Cum a reacționat când a aflat pe ce "a spart" atacantul 170.000 de euro: "Tu ai minte?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
balauru48
balauru48  •  14 Septembrie 2017, 19:08
Postat de dimonty1 pe 14 Septembrie 2017, 14:07

si la dinamo ce puii?? aaa stai ca ei nu joaca ca a fost eliminati demult.. dupa 5 ani de pauza sa joci doo meciuri si sa fugi acasa cu coada antre picioare e rusinos.. da nu asta e problema dinamovistilor nu.. problema lor e canpioana tari unica echipa care aduce mindrie rominiei STEAUA

Nu cred ca poti fi atat de prostovan si sper ca scrii la misto.

1457239794357835
Darius Salagean  •  14 Septembrie 2017, 15:54
Postat de dimonty1 pe 14 Septembrie 2017, 14:07

si la dinamo ce puii?? aaa stai ca ei nu joaca ca a fost eliminati demult.. dupa 5 ani de pauza sa joci doo meciuri si sa fugi acasa cu coada antre picioare e rusinos.. da nu asta e problema dinamovistilor nu.. problema lor e canpioana tari unica echipa care aduce mindrie rominiei STEAUA

Mai, rumburache, idolul tau mm puscarie nu ti-a spus ca acum echipa ta se numeste sc5b. Steaua este in liga a IV-a.

luciann
luciann  •  14 Septembrie 2017, 15:01

L-ati "reactivat" pe Pintilii ca dimineata nici rezerva nu era!?:))) Joaca băi Dicane cu Teixeira titular, ce dracu' bagi toti *** gen Golofca!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează