INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - PLZ

FCSB - Plzen // Becali a mers în cantonamentul echipei cu nămol: "A fost circ!" » Ce gafă a făcut Luțu: "Jucătorii credeau că râd de ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 13:52

Gigi Becali a dezvăluit că a mers miercuri seară în cantonamentul echipei sale, înainte de meciul cu Viktoria Plzen, de azi, din grupele Europa League.

Patronul FCSB a dezvăluit că a băut un pahar de vin cu jucătorii și staff-ul stelist, că s-a distrat cu ei și că Ionuț Luțu a făcut o gafa care a stârnit amuzamentul tuturor.

"Am fost aseară în cantonament. Am vorbit cu jucătorii. Am văzut meciurile împreună și am băut un pahar de vin roșu. M-am dus cu o damigeană din vinul meu. Înainte să plec, l-am trimis pe Luțu să aducă o damigeană de 5 litri din cămară, dar aveam acolo și o damigeană cu nămol. Și Luțu a luat damigeana greșită. Când am deschis damigeana, am văzut că era nămol. A fost circ. Jucătorii credeau că râd de ei.

Până la urmă s-a rezolvat. Am sunat acasă și a venit damigeana de vin. E un vin special, pe care mi-l face un italian. I-am dat bani mulți ca să dea rețeta unui român să-mi facă. Am și glumit cu jucătorii și i-am întrebat «Cum o să dormiți noaptea pe burtă?». Am râs și am glumit. Am detensionat atmosfera", a spus Becali la Pro X.

Citește și: FCSB - Plzen // Accidentare de ultimă oră în echipa lui Dică: "A avut nevoie de perfuzii" » Ce spune Becali despre meci

  • FCSB - Viktoria Plzen se joacă de la ora 22:05. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
balauru48
balauru48  •  14 Septembrie 2017, 19:02

In damigene cu namol ii plateste pe postacii milne si iosif :))

520143398153430
Pavel Radu  •  14 Septembrie 2017, 18:15

Nea Jiji , bine ca nu a nimerit una din damigenele in care îti tii euroii !

xpslx
xpslx  •  14 Septembrie 2017, 15:39

Victoria din seara aceasta le va aduce jucatorilor un bonus consistent:Bilete gratis pentru toti la Eforie nord pentru o baie in namol adevarata.Nu avem fata de damigene.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează