INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 3-0

FCSB - PLZEN // Ce a spus Budescu după "dubla" din meciul cu Plzen: "Lucrurile stau foarte bine între mine și Dică"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 00:33

Constantin Budescu a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului în victoria cu Plzen, 3-0: mijlocașul a reușit o "dublă" superbă, deschizând drumul echipei sale către primăvara Europa League. Ulterior, "Budi" a negat existența unui conflict cu antrenorul Nicolae Dică. 

Jucătorul de 28 de ani a avut o bucurie moderată după meci și a declarat că speră că echipa va avea continuitate și în campionat. 

"Suntem foarte bucuroși că am câștigat și sperăm să o ținem la fel în continuare. Mă bucură victoria, mă bucur pentru echipă, sunt mulțumit și de jocul meu și de jocul colegilor. Am jucat mereu bine cu Plzen, ne bucurăm că am continuat în aceeași manieră și astăzi. 

E doar o victorie, trebuie să rămânem cu capul pe umeri și să jucăm cât mai bine și în campionat. A fost o diferență mare față de jocul cu Viitorul. Niciun meci nu seamănă cu altul, acum ne bucurăm și așteptăm meciul cu Gaz Metan", a declarat Constantin Budescu, la Pro X. 

... despre penalty-ul obținut în prima repriză: "Fundașul a băgat alunecare și din acea contră m-a atins puțin, iar eu am căzut. Dacă arbitrul a dat penalty, înseamnă că a fost"

...despre ipoteticul conflict pe care l-a avut cu tehnicianul Nicolae Dică: "Lucrurile stau foarte bine între mine și Dică. N-am fost dat afară de la antrenamente și nu l-am sunat pe Gigi Becali."

...despre absența de la echipa națională: "Mă bucur când joc bine la echipa de club, dacă voi juca bine voi fi și convocat. Am jucat bine cât am fost convocat în campania pentru Campionatul European, dar după aceea nu am mai fost băgat în seamă"

"Gigi a venit în cantonament, a făcut o atmosferă foarte bună, ne bucurăm când îl avem în preajmă" Constantin Budescu

Citește AICI cronica partidei FCSB - Viktoria Plzen 3-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  15 Septembrie 2017, 13:45

Daca esti mai fair-play lumea te va aprecia ! Recunoaste nu a fost penalty !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează