INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - PLZEN, 22:05, PRO TV, TELEKOMSPORT, GSP.RO

FCSB - Plzen // Lovitură primită de Dică în ultimul moment: un om de bază e OUT » "Nu poate juca"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 09:01

FCSB și Viktoria Plzen se vor duela în această seară în grupele Europa League, iar antrenorul Nicolae Dică a primit o lovitură dură.

Cu doar câteva ore înainte de startul partidei, Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Dică nu va putea miza pe Filipe Teixeira, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

"Nu poate juca Teixeira și o să joace cu Golofca. Dică mi-a zis că vrea să stabilească jucătorii pe posturi și să nu-i mai schimbe așa. Am zis că foarte bine face. Morais va juca fundaș stânga", a spus Dică la TV Digi Sport.

Astfel, Dică va trebui să schimbe linia de mijloc, iar cel mai probabil, Dragoș Nedelcu va juca alături de Mihai Pintilii.

Echipa probabilă FCSB: Niță - Benzar, Planici, Bălașa, J. Morais - Pintilii, Nedelcu - Golofca, Budescu, Fl. Tănase (Fl. Coman) - Alibec

  • FCSB - Viktoria Plzen se joacă de la ora 22:05. Meciul este în direct pe ProTV şi TV Telekom Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1457239794357835
Darius Salagean  •  14 Septembrie 2017, 16:05

"Lovitură primită de Dică în ultimul moment": pai dica asta este lovit inca din prima zi in care a acceptat sa antreneze echipa din Mogosoaia.

omidiu
omidiu  •  14 Septembrie 2017, 13:48

"Dică mi-a zis că vrea să...." a spus Dică la TV Digi Sport.

mushu23
mushu23  •  14 Septembrie 2017, 13:02

sa-i spuneti si lu *** *** ca el stie altceva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează