INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN, 14 SEPTEMBRIE, 22:05, PRO TV, TELEKOM SPORT 1, GSP.RO

FCSB - PLZEN // "Vrem primăvara europeană" » Gnohere și Benzar au vorbit despre meciul cu Plzen: "Vom arăta altfel ca în Liga 1"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 19:16

Harlem Gnohere, atacantul francez al celor de la FCSB, a prefațat duelul pe care echipa sa îl va juca joi, de la ora 22:05, cu Viktoria Plzen, în grupele Europa League. 

Totodată, "Bizonul" a atins și subiectul sensibil ce vizează lupta de la distanță pe care o duce cu Denis Alibec pentru titularizare, dar spune că nu e afectat de faptul că a fost mai mult rezervă în actuala ediție. 

"Atmosfera este una bună în ciuda ultimei înfrângeri. Trebuie să ne revenim repede pentru că joi avem un meci în care este obligatorie victoria. Nu e o explicaţie pentru ce se întâmplă cu Steaua. Poate că nu am depus efortul maxim, iar atunci când nu realizezi acest lucru, echipa adversă îşi dă viaţa pe teren pentru a o învinge pe Steaua și lucrurile se complică.

Meciul cu Plzen este unul pe care trebuie neapărat să-l câştigăm, mai ales după înfângerea cu Viitorul. Eu muncesc din greu ca să fiu în primul 11, dar numai antrenorul alege pe cine trimite în teren. Cel mai important lucru este să ne calificăm în primăvara europeană, iar acest lucru ar fi extraordinar pentru toată lumea, a mărturisit francezul. 

Romario Benzar, fundașul adus la FCSB în această vară de la Viitorul, nu concepe ca echipa roș-albastră să nu se califice în primăvara europeană din Europa League. 

"Obiectivul nostru este să ieşim din grupe, am mare încredere în colegii mei, în staff şi cred că vom face o figură frumoasă şi vom ieşi din grupe. Îmi cunosc colegii, ştiu că suntem o echipă foarte bună şi acest lucru îmi dă încredere. Important e să dovedim pe teren că suntem peste toate adversarele din grupă. Pe hârtie arătam foarte bine, dar nu tot timpul acest lucru se întâmplă şi pe teren.

Am venit mulţi jucători noi în această vara şi cred că avem nevoie de timp ca să se închege o echipă aşa cum trebuie. Dar eu sper că în cel mai scurt timp să se întâmple acest lucru, ca jocul nostru să fie mult mai bun şi sa obţinem rezultatele pe care ni le dorim. Ne pare rău că am pierdut în campionat cu Viitorul, dar cu siguranţă joi vom arată o altă faţă şi noi sperăm să câştigam", a declarat și Romario Benzar, la Telekomsport.ro.

  • FCSB - Viktoria Plzen se joacă joi, de la ora 22:05. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și Telekom Sport 1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
iosif_vs.
iosif_vs.  •  13 Septembrie 2017, 01:23
Postat de randoom_._ pe 12 Septembrie 2017, 21:23

nu iti da tu ca rinamovist,parerea despre fotbalul european. ca habar nu ai. si daca batem pe plzen,nu avem asigurat primul loc. israelienii aia au o echipa super puternica,erau cat pe ce sa se califice sezonul asta in grupele ucl. mai pe romaneste,mai aproape au fost israelitii astia de grupele ucl,decat dinamo aka rusinea romaniei in toata istoria ei. si nu glumesc,astia au pierdut din cauza golului in deplasare.

Oricum va umilesc toti bai Marisele, nu degeaba ride Europa de clona FC5B cu lacrimi

daweroirl
daweroirl  •  12 Septembrie 2017, 21:41
Postat de blatistu49 pe 12 Septembrie 2017, 20:18

parca vad ca dupa meciul de joi mai zboara inca 3>>4 ciobanu aplica legea pasing sut ***

sut:))?:)))buhahahaha

daweroirl
daweroirl  •  12 Septembrie 2017, 21:40
Postat de nebraska pe 12 Septembrie 2017, 20:12

Vezi ca ai scoala maine copile lasa clona fcsb.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează