INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Gigi Becali » Două premiere negative la înfrângerea cu Slovan Liberec

FCSB - Slovan Liberec 0-2 +20   FOTO
FCSB - Slovan Liberec 0-2

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 22:17 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 00:21

FCSB a fost eliminată din Europa League în turul III preliminar, după ce a fost învinsă de Slovan Liberec, scor 0-2.

Eșecul de la Giurgiu înseamnă și o pată neagră pe istoria clubului, FCSB a părăsit pentru prima dată din 2003 încoace, de când a început „era Gigi Becali”, o competiție europeană înainte de ultima rundă a preliminariilor!

Este pentru a patra oară în ultimii 17 ani când FCSB ratează grupele unei competiții continentale, dar precedentele trei eliminări au fost suferite în play-off, în 2015, după „dubla” cu Rosenborg, în 2018, după meciurile cu Rapid Viena, și 2019, în urma înfrângerii suferite cu Vitoria Guimaraes. FCSB ratează pentru al treilea an consecutiv grupele unei competiții europene, lucru care, din nou, este o premieră pentru club.

+16 FOTO

Alte știri despre FCSB - Slovan Liberec:

Penalty evident neacordat pentru FCSB în meciul cu Slovan Liberec! Arbitrul nu a văzut un fault clar

Mihai Stoica iese la atac după eliminarea echipei sale: „Au început să tasteze antisteliștii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
iopanet
iopanet  •  25 Septembrie 2020, 08:55
Postat de boogeyman68 pe 25 Septembrie 2020, 06:44

asta e magica steaua, de 3 ani magie

Deci pentru dinamovisti, FCSB e Steaua? Pentru sustinatorii FCSB, FCSB e Steaua, e clar. Pentru sustinatorii CSA, FCSB nu e Steaua, si asta e clar. Pentru dinamovisti cum e, ca nu mai inteleg nimic?

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  25 Septembrie 2020, 08:53

Hei, boogerman, voi nu aveti ce vorbi despre cupe europene, sunt foooooaaaarte multi ani de cand le vedeti integral la TV. Iar daca psd nu isi platea datoria catre galeria voastra (stii tu care, aia cu dispersatul protestatariolor din Piata Victoriei) erati in L2, asa cum era normal. doar din MILA Bucuresti!

popicoo
popicoo  •  25 Septembrie 2020, 07:59
Postat de 6.6.6 pe 25 Septembrie 2020, 06:42

Cam desuete analizele in situatia in care fcsb a fost obligata sa joace cu ce a gasit pe te miri unde. Cu ce masura dai, cu aia primesti.

"desuete". Cam greu cuvant pentru asa-zisii ziaristi de la gesepe.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează