INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fernando Varela are un pariu pentru meciul cu Dinamo Kiev: "Dacă se va întîmpla asta, ne va fi uşor să cîştigăm"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 15:46

Fundaşul Stelei, Fernando Varela, nu este deranjat de faptul că Gâlcă îl foloseşte şi ca fundaş dreapta, deşi el este obişnuit să joace în centru. Jucătorul roş-albaştrilor a vorbit şi despre meciul cu Dinamo Kiev, care va fi joi, de la 20:00, în direct la DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO. 

"Mie îmi place mai mult să joc fundaş central, dar dacă Mister mă foloseşte fundaş dreapta joc acolo, nu am nici un fel de problemă fundaş dreapta, eu fac orice vrea Mister.

Cred avem o echipă bună, jucători de valoare, mergem acolo să cîştigăm, ne gîndim numai la Kiev acum, dacă mergem mai departe e bine pentru noi.

Ar fi bine pentru noi, pentru ca Rusescu şi Tănase să fie bine la Kiev, sînt jucatori de valoare, importanţi pentru echipă, dacă vin va fi mai uşor să cîştigăm acolo.

Tănase e foarte bun, e căpitanul nostru, toată lumea ştie ce face pe teren. E important pentru noi, cred că face diferenţa cînd e pe teren!

Am văzut meciuri ale lui Dinamo Kiev, e o echipă foarte bună, cu valori în echipă, jucători care fac diferenţa unu la unu, acolo va fi un meci foarte greu", a spus Fernando Varela la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
xolv
xolv  •  30 Septembrie 2014, 16:56
Postat de redshow pe 30 Septembrie 2014, 15:54

Eu zic un 4-1 lejer pentru ukrainieni... Dinamo Kiev nu e nici Vorskla , nici Metalist nici Dnipro. E un club care are o experienta europeana mai mare chiar si decat cea a Sahtiorului. Steaua n-are sanse . Va trebui sa se multumeasca cu cel mult un punct din dubla cu Kievul si cu locul 2 in grupa .

Steaua nu e nici dinamo nici astra

cristid.
cristid.  •  30 Septembrie 2014, 16:51

Va fi foarte greu. Pana la urma daca luam 3 puncte din dubla cu Dinamo Kiev, eu zic ca am iesit foarte bine din confruntarea cu ei. (Iarmolenko si Jermain Lens valoreaza cat tot lotul Stelei la un loc).

valah_basist
valah_basist  •  30 Septembrie 2014, 16:19

Forza DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează