INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-2 LA GENERAL

FOTO Caterincă după umilinţă » Presa italiană a "explodat": "Umilință istorică pentru Lazio! Cum să iei gol de la săracii aia?!". Cele mai tari 9 glume pe seama FCSB, după 2-5 cu Lazio la general

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 09:00

Eşecul de pe "Olimpico", 1-5, i-a transformat pe cei de la FCSB în ţinta glumelor şi ironiilor din mediul online.

Vezi în galeria foto de mai sus 6 dintre cele mai bune glume după înfrângerea drastică cu Lazio. Mai jos sunt alte 3 glume despre înfrângerea FCSB:

  1. Steaua a rezistat 15 minute fără să ia gol. Era pauză.
  2. Presa italiană a explodat: "Umilință istorică pentru Lazio! Cum să iei gol de la săracii aia?!" (Times New Roman)
  3. Tudorel Toader va cere revocarea lui Nicolae Dică. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (102)
axd_alx
axd_alx  •  25 Februarie 2018, 11:24

Au disparut cumva toate glumele italiene de aici de cand a ajuns Dinamo in play-out? Parca erau ironii din presa italiana, nu de la FC Facem misto ca FCSB nu e Steaua dar noi jucam la retrogradare. Atat timp cat nu stim cu ce se mananca Europa decat atunci cand culegem capsuni pentru altii, mai bine tacem. Vreti sa va dati destepti? Lasati tv-ul sa va arate si canale mai interesante decat cele de sport, mai cititi din cand in cand cate o carte buna, ganditi inainte de a deschide gura / injura si concentrati-va pe lucrurile importante din viata. Daca pentru voi e important doar *** *** pe cineva sau familia altcuiva, atunci doar asta veti primi la schimb mereu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

426939651071874
MaRyan CM  •  25 Februarie 2018, 10:27

Daca eram dinamovist tăceam dracu din gura.,când echipa mea are coeficientul mai mic decât FC Vaslui ,o echipa desființata de 3 ani și sunt undeva pe locul 300 in clasamentul coeficientului UEFA,nu aveam curaj sa zic nimic de Steaua,singura echipa dinRomania care joaca constant și aduce puncte în Europa pt tara.

kryi
kryi  •  24 Februarie 2018, 15:58
Postat de liviuemil pe 24 Februarie 2018, 15:18

Cind an de an aduci 75% din puncte pentru coeficientul tarii atunci o infrigere la scor chiar nu conteaza. Altii nici macar mirosul toamnei nu-l simt in cupele europene, ca sa nu mai vorbim de primavara!!!!

Ce spui tu? Un scor rar al FCSB? Priveste dupa anii 2012 Macabi Haifa - FCSB 5-0 FCSB - Stuttgart 1-5 FCSB - Chelsea 0-4 FCSB - Manchester City 0-5 FCSB - Sporting Lisabona 1-5 De ,,Boro" nu mai spun nimica, iar 75% din coeficienti nostru oricum e putin.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează