INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, 20:00, TV TELEKOM, PROTV, GSP

FOTO Duckadam, ironic înainte de meciul cu Lugano: "Va interzice CNA meciul? Joacă Steaua București, iar UEFA recunoaște asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 14:58

FCSB joacă în această seară pe terenul lui Lugano, de la ora 20:00, într-un meci contând pentru etapa a doua din grupele Europa League. 

Cu șapte ore înainte de startul meciului, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al echipei roș-albastre, a postat pe contul personal de facebook o fotografie cu fanionul oficial al disputei din această seară. 

Elvețienii numesc echipa românească Steaua București, nu FCSB, așa cum au stabilit instanțele judecătorești din țara noastră. Duckadam a salutat decizia elvețienilor, postând un mesaj ironic pe facebook, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a fost sesizat recent ca urmare a faptului că mai multe televiziuni au continuat să o prezinte pe FCSB drept Steaua.

"Pe fanionul meciului de diseară din Europa League scrie clar: FC Lugano - FC Steaua București. Va interzice CNA meciul? Diseară joacă Steaua București, UEFA recunoaște", a scris Duckadam pe facebook.

În luna decembrie a anului trecut, George Becali a pierdut definitiv procesul cu CSA și nu mai are dreptul să folosească numele Steaua București.

Cum va arăta FCSB cu Lugano, după ultimul anunț al lui Becali: 

Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, J.Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase- Gnohere

Rezerve: A. Vlad, Larie, L. Filip, Man, Golofca, Fl. Coman, Enache
Antrenor: Nicolae Dică

  • Lugano - FCSB e azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport și Pro X. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
demolarii
demolarii  •  28 Septembrie 2017, 21:59

Doua aspecte: 1. Dacă vrea Helmuth, în două zile îi duc un fanion sub egida UEFA cu echipa Victoria București, sau FC Olt. CASA este în drept să ceară UEFA sa amendeze clubul organizator pentru eroare. 2. Dacă utilizând numele de Steaua au fost 2000 de spectatori, erau 500 pentru Fcsb.....urâtă imagine ....Așa că domnul Helmuth, gândiți înainte de a da o știre. CASA poate utiliza materialul din media în cadrul unei acțiuni. Și e obligata, fiind că are un renume, funcționând că și club al Armatei Romane din 1947, cu sau fara secție de fotbal.

liviu79pit
liviu79pit  •  28 Septembrie 2017, 21:59

Si? Nu e adevarat? Becali i.a scapat de faliment in 2003 iar astia i.au luat denumirea si stema. Halal armata de 2 lei!

cneius
cneius  •  28 Septembrie 2017, 19:45
Postat de jalabert pe 28 Septembrie 2017, 19:00

Reprezentantul singurului club romanesc care ne reprezinta in grupele cupelor europene. Alte cluburi nu avem care sa ne reprezinte in fazele superioare ale cupelor europene.

Exact

Vezi toate comentariile (34)
Comentează