INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - STEAUA 0-0

FOTO Fază controversată la Zurich - Steaua » Elevii lui Reghe puteau primi penalty în repriza a doua

FOTO: Captură TV Dolce Sport +3   FOTO
FOTO: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 10:09

Steaua a terminat la egalitate meciul cu FC Zurich, 0-0, și se află pe ultimul loc în Grupa L după patru etape.

Meciul a fost unul echilibrat și a avut și momente controversate. Steliștii puteau fi salvați de o lovitură de pedeapsă. Muniru a fost atacat din spate de Sarr, în minutul 68, și reluările au arătat că a existat un contact, astfel că arbitrul ar fi putut dicta un penalty.

4
FOTO: Captură TV Dolce Sport

  • "Centralul" austriac a lăsat jocul să continue. Nici roș-albaștrii nu au protestat insistent, un semn că duelul Muniru-Sarr nu a fost un penalty foarte clar.

Clasament grupa L:

1. Osmanlispor 7p 7-5
2. Villarreal 5p 6-6
3. FC Zurich 5p 4-4
4. Steaua 3p 2-4

Program grupa L:

24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
sakamoto
sakamoto  •  04 Noiembrie 2016, 18:25

Daca fluiera ***, echipa lui giginho primea 3 palituri de la 11m, iar adversarii aveau 7-8 cartonashe galbene si 2 roshii. *** cu fluiera din Liga Ororilor, sint cei mai pacatoshi din lume! Asa-i gamane? Tragetzi fotbalul romanesc in jos, pampalailor. Dar cishtigatzi bani grei, ***. Rentabil!Pt un fotbal curat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Noiembrie 2016, 16:07
Postat de nordik pe 04 Noiembrie 2016, 14:43

Cred ca ati analizat toata noaptea sa gasiti cv care sa dovedeasca cat de buna era de fapt echipa...sa analizam altceva: niciodata nu am mai vazut nici in liga 4 un jucator, fundas, care sa dea in decurs de 5 secunde 2 "lumanari" una dupa alta, in propriul careu...meci de povestit copiilor, ce meci slab a fost...europa league? doar numele, jocul era de liga a 3-a...poate chiar mai slab si plictisitor. e o rusine ca echipa asta reprezinta tara noastra...la fel si astra...sa nu intelegem gresit, nici celelalte echipe din romania nu ar fi jucat altfel. macar pe astia nu ii vedem la tv. Penibili, rusine staffului, echipei, conducerii rusine tuturor care au un firicel de legatura cu "echipa" asta numita fc gazde!

Deci iti dai seama, daca era alta echipa mai slaba din Romania, ne faceam de tot de ras!

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Noiembrie 2016, 16:05
Postat de nordik pe 04 Noiembrie 2016, 14:55

corect...problema era iarba tunsa gresit in care s-au impiedicat jucatorii fc gazdei, batea vantul, musculitele nu au fost prezenti, etc... scuze tip sablon la fiecare meci. in loc sa cautati scuze, cautatio carte ce sa cititi...parintii vostrii spale tioalete prin vest si vin acasa cu impresii de boierii cartierului, visati la europa si civilizatie, dar comportamentul vostru pe strada e de india, congo, etc... rau doare adevarul si mai rau ca sunteti orbi. Ii greu sa traiesti fara minte, cultura, iti ramane doar internetul unde esti un calaret pe vorbe si viteaz incoronat. fotbalul romanesc nu a mai cunoscut asa rusine cum e echipa asta fc gazde!!! m-am uitat la meci fara sonor, sa nu aud pe comentatori cum pupa in dors pe cei de la fc gazde...a fost poate cel mai plictisitor meci vazut vreodata in europa league!

***, cauta-ne mai tarziu, pe articolele de la subsolul site-ului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează