INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - MACCABI TEL-AVIV 1-3

FOTO şi VIDEO Pandurii Târgu-Jiu, învinsă de Maccabi Tel Aviv cu 1-3, iar calificarea pare improbabilă

Foto:  Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +6   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 17:18

Pandurii a pierdut meciul disputat pe teren propriul în faţa formaţiei Maccabi Tel Aviv, scor 1-3, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Europa League.

ACUM Pandurii - Maccabi Tel Aviv 1-3 VIDEO
Herea '30/Ben Chaim '7, Igiebor '49, Miha '77

Pandurii a început meciul într-o notă pozitivă, iar Voiculeţ a fost aproape de a-l surprinde pe Rajkovici cu un şut de la distanţă.

Maccabi a deschis însă rapid scorul , prin Ben Chaim, care a marcat cu un şut din interiorul careului, în minutul 6 al meciului.

Echipa antrenată de Petre Grigoraş a început să pună tot mai multă presiune la poarta lui Maccabi, dar Mrzljak a trimis pe direcţia portarului o pasă primită de la Hora.

Gorjenii au reuşit egalarea în minutul 30, printr-o lovitură de cap a lui Ovidiu Herea, din centrarea oferită de Voiculeţ. Pandurii ar fi putut intra în avantaj la pauză, dar Rajkovici a avut un reflex incredibil la lovitura de cap trimisă de Bunoza, în minutul 37.

Maccabi a început excelent partea a doua, iar Igiebor a profitat de erorile din apărarea Pandurilor pentru a-şi aduce echipa în avantaj. Vicecampioana Israelului a mai punctat o dată, cu un sfert de oră înainte de final, prin Miha, după o pasă excelentă trimisă de Basat.

Până la final, Maccabi a mai ratat ocazii importante de a-şi majora avantajul, în timp ce Vasiljevici a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, însă tabela a rămas neschimbată, iar gorjenii vor face deplasarea la Tel Aviv cu şanse minime de calificare.

 

 
 

Echipe de start: 

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Vasiljevici, Bunoza, Grecu - Mrzljak, Răuţă - Voiculeţ, Herea, Pleaşcă - Hora
Rezerve: Lazăr, Buijs, V. Munteanu, Piţian, Trifu, Piţian, Obodo
Antrenor: Petre Grigoraş

Maccabi: Rajkovici - Pereţ, Tibi, Ben Chaim, Rikan - Medunjanin, Alberman, Igiebor - Filipenko, Orlando Sa, Chaim
Rezerve: Ohayon, Eli Dasa, Basat, Iţhaki, Ben Haim, Golasa, Benayoun
Antrenor: Şota Arveladze

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (230)
daweroirl
daweroirl  •  28 Iulie 2016, 23:45
Postat de foxy pe 28 Iulie 2016, 23:39

De la o companie a Statului, nu direct de la Stat..Chestie de nuanta!Ma rog!Ies, ca nu-mi face placere sa dialoghez aiurea!

a ,si sa-ti zic o stire in premiera pt tine ,prin companiile de stat se spala si s-au spalat banii publici ,noteaza ,am impresia ca ori faci pe prostul ori chiar esti ...:P))

bvd_magheru
bvd_magheru  •  28 Iulie 2016, 23:43

Hai gata v-am lasat cu demaogogii . Autostrada Bucuresti - Ploiesti e apropae gata dar nu va avea statii de benzina, etc.. si nici iesiri !! Unde sa iesi la cornul de sus !! Sa fim seriosi . Pa

daweroirl
daweroirl  •  28 Iulie 2016, 23:42
Postat de foxy pe 28 Iulie 2016, 23:39

De la o companie a Statului, nu direct de la Stat..Chestie de nuanta!Ma rog!Ies, ca nu-mi face placere sa dialoghez aiurea!

adica ,sa intelegem ca banii gorjenilor ,adica taxe si impozite ,care merg sau nu direct sau indirect la echipa ,nu ne privesc pe noi ,Gorj o fi vreo entitate financiara in Ro si noi nu avem treaba!? :))) esti funny mane...mai bine iesi ,faci bine!:))in opinia ta banii gorjenilor au dreptul de a merge le echipa si crezi ca sunt bine directionati ,chit ca ajung la echipa 50 % din ei ,tristule:))

Vezi toate comentariile (230)
Comentează