INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPELE EUROPA LEAGUE

FOTO Steliștii au efectuat antrenamentul oficial înaintea duelului decisiv cu Villarreal » Reghecampf a fost în formă mare

FOTO: ALEX NICODIM +6   FOTO
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 18:37

Jucătorii Stelei au efectuat în această seară pe El Madrigal antrenamentul oficial înaintea duelului decisiv de mâine cu Villarreal.

La antrenamentul oficial s-a implicat și antrenorul Laurențiu Reghecampf, care a încins o "miuță" alături de elevii săi.

Tot în această după-amiază, jucătorii steliști au ajuns în Spania, fiind așteptați de un grup numeros de suporteri, dar și jurnaliști spanioli. 

Pentru a se califica în primăvara Europa League, Steaua are nevoie  de victorie pe El Madrigal. Roș-albaștrii se mai pot califica și cu o remiză cu minimum două goluri marcate, dar Osmanlispor trebuie să se impună în fața elvețienilor.

CLASAMENT GRUPA L 

1. Osmanlispor 7p 8:7
2. Villarreal 6p 7:7
3. FC Zurich 6p 5:5
4. Steaua 6p 4:5

Villarreal - Steaua se va disputa joi, de la ora 18:00, în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mal.
mal.  •  07 Decembrie 2016, 19:51

Asta este problema la FCSB: Reghe în mare formă dar, jucătorii nu! Rezultate? Nu prea... Ha, ha, ha!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează