INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO

FOTO + VIDEO Athletic Bilbao - Dinamo // Vulcanul roșu » Dinamoviștii joacă la Bilbao într-o atmosferă electrizantă. Nici PCH nu s-a lăsat mai prejos

FOTO: Raed Krishan +37   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 03 august 2017 22:14

Atmosfera de pe stadionul lui Bilbao e una absolut infernală pentru adversar, orice mișcare fiind pedepsită cu un cor asurzitor de fluierături.

Bascii nu se grăbesc să intre pe stadion, așa cum obișnuiesc românii. Stau relaxați pe la barurile din împrejurimile arenei, beau bere și discută. Uniforma obligatorie este tricou alb-roșu în dungi verticale. Nu există suporter fără acest accesoriu!

Nici cu 10 minute înainte de start stadionul nu se umple și ai impresia că fanii lui Bilbao au uitat de meciul cu Dinamo. Nu este așa însă! Bascii se așază la locurile lor chiar înainte de fluierul de start, dar și la minute bune după. Ai sentimentul că stadionul este invadat brusc de un mușuroi de furnici alb-roșii. De-abia în minutul 10 stadionul este plin ochi. N-au uitat de meciul cu Dinamo!

Fiecare atingere de balon a dinamoviștilor este taxată cu fluierături care compensează parcă lipsa scenografiei. Nici nu au nevoie! La fel de zgomotos aplaudă atunci când idolul tribunelor, Aritz Aduriz, atinge mingea.

 

Atmsoferă EXTRAORDINARĂ pe San Mames liveVIDEO aici-->>> http://bit.ly/2hqQeZD

Posted by Gazeta Sporturilor on 3 August 2017

Torțe din România

Cei aproximativ 1.000 de fani dinamoviști își fac și ei simțită prezența înainte de startul jocului. Sunt puțini, dar țipă tare numele "câinilor". Spaniolii nu iartă și acoperă imediat scandările adverse cu deja clasicele fluierături.

PCH-ul aprinde torțe și fumigene pentru a se simți ca pe Ștefan cel Mare, dar bascii nu apreciază manifestarea și se aude cel mai puternic cor de fluierături de până acum. Conștienți că nu se pot auzi altfel în vacarmul continuu de pe "San Mames", dinamoviștii apelează la ultima armă, clasicul "Augh! Augh! Augh", din vremurile când spartanii câștigau ultimul titlu de campioni.

AICI poți urmări liveTEXT duelul dintre Athletic Bilbao și Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1746539129002833
Carol Popa  •  03 August 2017, 23:39
Postat de marcus.crassus pe 03 August 2017, 23:30

Foarte interesanta relatarea. Ati descris perfect o zi obisnuita la zoo Baneasa.

fcsb facea acelasi lucru daca juca impotriva lui Bilbao... si prin Baneasa zoo,a fost descrisa galeria voastra, 5000 de samantari care injura ca animalele tot meciul

marcus.crassus
marcus.crassus  •  03 August 2017, 23:30

Foarte interesanta relatarea. Ati descris perfect o zi obisnuita la zoo Baneasa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează