INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA D

FOTO+VIDEO Milan "last minute"! Cutrone, coșmarul Craiovei, a lovit din nou și a adus o victorie dramatică italienilor

Foto: Reuters +9   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 11:32

"Rossonerii" au învins Rijeka pe teren propriu cu un gol în prelungiri (90+4), după ce fuseseră egalați, de la 2-0, în minutul 90. Florentin Matei a fost doar rezervă la Rijeka.

Rijeka, echipa lui Florentin Matei, rezervă joi seară, a fost la un pas de-o mare surpriză. Conduși cu 2-0 de Milan, goluri Andre Silva (14) și Musacchio (53), până aproape de final, croații au avut 6 minute nebune.

Perioadă în care Acosty a redus din handicap (84), iar Elez a transformat un penalty acodat în urma unui fault al lui Romagnoli la Crnici: 2-2. Scor final? Nu, pentru că Patrick Cutrone, cel care i-a marcat și Craiovei pe San Siro, a găsit drumul spre 3-2. În al 4-lea minut de prelungiri!

Urmărește AICI rezumatul VIDEO al meciului dintre Milan și Rijeka!

7 arestați

Și n-au fost singurele momente cu emoții pentru italieni. Fanii oaspeților, 4.000 la număr, le-au dat bătăi de cap amfitrionilor și în oraș, în Piața Domului, și pe San Siro.

La un moment dat au aruncat atâtea fumigene pe teren încât arbitrul Orel Grinfeld a fost nevoit să întrerupă partida. Poliția a intervenit însă la timp, și în forță, astfel că daunele au fost minime. Dar tot s-au înregistrat 7 arestări. 

3 goluri a înscris Cutrone pentru Milan în actuala ediție a Ligii Europa, dintre care două în preliminarii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează