INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASA - SAINT-ETIENNE 0-3

Gabi Mureșan a spus ce l-a enervat în momentul schimbării: "E problema lui Miriuță"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 23:11

Gabi Mureșan a fost dezamăgit în momentul schimbării și n-a vrut să dea mîna cu antrenorul Vasile Miriuță. Mijlocașul a explicat ce s-a întîmplat de fapt.

"Probabil am abordat greșit meciul. Deși am jucat cu 5 mijlocași n-am reușit să-i blocăm. Noi am încercat să ne facem treaba, dar ei și-au creat ocazii. Edi Stăncioiu n-a avut ce face la acele goluri, noi trebuia să-i blocăm pe francezi.

Cînd am ieșit eram supărat pentru că am fost schimbat și pentru că am jucat prost. E problema lui Miriuță că m-a schimbat. Cam asta e valoarea noastră acum. O echipă care are valoare, cînd e în fața porții e eficientă. Noi n-am avut eficiență", a spus Mureșan la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
decuadi
decuadi  •  31 Iulie 2015, 08:59

*** muresan. *** miriuta. Asa...***. alpin....***. deci tot ce e legat de *** ala de echipa e un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

444001919101397
Florean Andrei  •  31 Iulie 2015, 08:58

Pe cotonogarul ăsta l-a enervat cel mau mult faptul că n-a arbitrat Kovacs. Atunci să vezi tu "joc" la ASA !

bogdany79
bogdany79  •  31 Iulie 2015, 08:40

Acum sa-l vedem pe Miriuta! In situatia asta trebuie exclus din lot! Cum isi permite sa cometeze public alegerile antrenorului. Ar trebui sa revada meciul de ieiri si sa constate ca in afara de cartonasul galben a fost inexistent. Un jucator terminat cu aere de mare vedeta. Rusine Mu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează