INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE - ȚSKA MOSCOVA

GALERIE FOTO "16-imile" Europa League au debutat astăzi: show total în tribune, nu și pe teren

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 21:27

Astăzi s-a disputat primul meci dintre șaisprezecimile de finală ale Europa League. Steaua Roșie Belgrad a remizat pe teren propriu cu ȚSKA Moscova, 0-0.

Prima repriză a fost una destul de echilibrată, ambele formații având câteva șanse de a marca. Radonjici putea deschide scorul pentru Steaua Roșie în minutul 37.

A scăpat singur spre poarta lui Akinfeev după o gafă în defensiva rușilor, dar a tras slab și portarul lui ȚSKA a reușit să respingă.

După pauză rușii au fost mult mai deciși, au presat și au avut ocazii bune de a înscrie, însă sârbii au scăpat fără gol primit. Dacă pe teren Steaua Roșie a fost echipa mai modestă, nici în tribune ultrașii lui Crvena Zvezda nu au putut ține pasul cu rușii, care au făcut spectacol. 

Returul dintre cele două este programat miercuri, 21 februarie, ora 19:00. Celelalte partide din "16-imi" sunt programate joi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2265527486806091
Virgil Tiuca  •  13 Februarie 2018, 22:11

Rușii au aprins torțele, dactilografelor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează