INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNITED - ANDERLECHT 2-1 D. PREL.

UPDATE / FOTO Verdict horror al medicilor în cazul accidentării lui Zlatan » Ar putea însemna finalul carierei!

Foto: Reuters +15   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 19:23

Sky Sports anunță că fotbalistul de 35 de ani a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate posterioare și anterioare ale genunchiului drept. Asta înseamnă o perioadă de stop și apoi de recuperare de cel puțin 6 luni pentru Zlatan, adică finalul episdoului United și posibil al carierei de fotbalist!

UPDATE 19:15

Momentul accidentării:

ȘTIREA INIȚIALĂ

Zlatan Ibrahimovici a fost foarte activ în meciul câștigat în prelungiri de Manchester United în fața lui Anderlecht, scor 2-1, însă la finalul celor 90 de minute a ieșit de pe teren accidentat.

Atacantul suedez în vârstă de 35 de ani a călcat greșit în momentul în care a căzut pe gazon după un duel aerian. Accidentarea a fost localizată în zona genunchiului și staff-ul medical al englezilor a pătruns imediat pe gazon.

Starul lui United n-a mai putut continua și Mourinho l-a înlocuit cu Martial. Presa engleză scrie că din primele investigații s-ar părea că ligamentele ar fi afectate, ceea ce înseamnă că acest sezon s-a încheiat pentru Ibra.

"Vreau să aştept, dar nu sunt încrezător în privinţa celor doi. Vreau să încerc să fiu optimist, dar nu sunt. Nu cred că accidentările sunt minore, dar prefer să aştept până când toate investigaţiile vor fi făcute vineri" Jose Mourinho după meci

De altfel, contractul lui Zlatan cu Manchester United expiră la finalul acestui sezon, în luna iunie și nu e sigur dacă va mai rămâne sub comanda lui Mourinho. El are mai multe oferte din campionatul SUA.

12.000.000 €e cota de transfer a lui Zlatan, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
radug2222
radug2222  •  21 Aprilie 2017, 22:56
Postat de andrei.33 pe 21 Aprilie 2017, 20:28

Pana sa ajunga fcsb nu scria nimeni de alibec, acum ai cate 4 articole pe zi cu si despre.

Pt ca FCSB reprezinta peste 50% din fotbalul românesc. E simplu. De cine vrei sa scrie? Daca scrie de dinamo, astra... avântul prăbusirea... nu ar mai avea nicio audiența.

andrei.33
andrei.33  •  21 Aprilie 2017, 20:28

Pana sa ajunga fcsb nu scria nimeni de alibec, acum ai cate 4 articole pe zi cu si despre.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close