INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL, AZI, 20:00, DOLCE, PROTV, GSP

GALERIE FOTO Cele mai tari 40 de imagini de la prima tentativă de Steaua - Villarreal din 2005 » Noaptea în care 25.000 de fani au umplut Ghencea şi au îndurat o ninsoare teribilă

FOTO: Gazeta Sporturilor +39   FOTO
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 09:34

Steaua va juca în această seară, de la ora 20:00, cu Villarreal, în grupele Europa League. În 2005, cele două au avut o tentativă de a juca un meci, dar din cauza ninsorii, partida a fost amânată.

Echipa roş-albastră va reedita astfel duelul cu formaţia spaniolă, cu care s-a întâlnit în "optimile" Cupei UEFA, în sezonul 2004-2005. Atunci, la meciul de pe Ghencea, a avut loc unul dintre cele mai memorabile momente din ultimii ani.

Partida, disputată pe 10 martie 2005, a fost amânată din cauza unei ninsori abundente, care a început cu puţin înainte de startul partidei, şi care a făcut imposibil ca meciul să se joace.

În ciuda vremii neprielnice, fanii Stelei, care au umplut până la refuz stadionul Ghencea, au stat aproximativ 2 ore în tribune şi au cântat, uimind pe toată lumea. Meciul s-a jucat pe 16 martie, iar scorul a fost 0-0.

Echipa Stelei: Hamutovksi - Ogăraru, Rădoi, Ghionea, P. Marin - Opriţa, Paraschiv, D. Munteanu, Dică - Diniţă, An. Cristea
Au intrat: Ciocoiu, Fl. Dumitru, Boştină
Antrenor: Walter Zenga

GSP.RO îţi prezintă o serie de imagini de senzaţionale cu fanii stelişti prezenţi la meciul Steaua - Villarreal.

Spre deosebire de partida de acum 12 ani, fanii Stelei nu vor fi prezenţi în număr mare la meciul din această seară. Până acum,  s-a vândut aproximativ 6.000 de bilete.

Partida dintre Steaua și Villarreal se va juca joi, de la ora 20:00, în direct la Pro tv, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro. Din grupa celor două mai fac parte Osmanlispor și FC Zurich. 

Citește și

Cota zilei pe Pariori.ro » 2.05 pentru un început bun al Stelei cu Villarreal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bakunin
bakunin  •  29 Septembrie 2016, 11:24

martie 2005, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zakh
zakh  •  29 Septembrie 2016, 10:46

Pe atunci Steaua avea ceva fotbalisti, nu ca acum

Vezi toate comentariile (2)
Comentează