INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO

Gest superb al jucătorilor lui Dinamo » Au purtat tricouri cu un mesaj de susţinere pentru Yeray Alvarez

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 21:04

În startul meciului Dinamo - Athletic Bilbao, din turul III al preliminariilor Europa League, jucătorii lui Cosmin Contra au făcut un gest deosebit pentru fundaşul basc Yeray Alvarez, diagnosticat cu cancer testicular.

Dinamoviştii au purtat tricouri cu mesaje de încurajare pentru spaniolul care a început ședințele de chimioterapie, după ce cancerul testicular i-a recidivat pe 13 iunie. Pe tricourile dinamoviştilor era scris în bască şi în spaniolă mesajul "Curaj, Yeray. Suntem alături de tine! ( n.r. Eutsi Yeray, zurekin gaude! ¡Ánimo, Yeray!)"

35 de meciuria jucat Yeray Álvarez sezonul trecut la Athletic Bilbao: 26 în LaLiga, 8 în Europa League și 1 în Copa del Rey

Pe 23 decembrie, lui Yeray i-a fost depistată o tumoră la testicule. O săptămână mai târziu a fost operat. S-a întors în iarbă după 46 de zile, pe 4 februarie, chiar într-un meci cu Barcelona (0-3). Și a încheiat sezonul jucând. Cum spera să și continue. Urma să înceapă pe 16 iunie Euro U21, dar a primit a doua lovitură: pe 13 iunie, a fost diagnosticat din nou cu cancer testicular.

Vezi aici desfăşurarea meciului Dinamo - Athletic Bilbao

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  27 Iulie 2017, 21:42

A egalat Dinamo bai gigistilor, cand aveti de gand sa scrieti?

para.para
para.para  •  27 Iulie 2017, 21:32

Cinste lor. Un gest imens, urias si colosal cum le place astora de le gesepe sa foloseasca cele 3 adjective pentru rating. Apropo, fcsb cand vre-o data a facut asemenea gesturi? Niciodata, pentru ca pe ei cancanul lor de sport ii invata si incita numai la violente.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează