INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Gică Craioveanu știe cum poate fi surprinsă Villarreal: "Acolo are probleme" » Numărul URIAȘ de steliști care vor fi prezenți pe "El Madrigal"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 16:31

Fost jucător la Villarreal în perioada 1998- 2002, Gică Craioveanu nu le dă prea multe șanse steliștilor înaintea duelului decisiv de joi. Totuși, fostul internațional a identificat punctul vulnerabil al ibericilor și crede Steaua o poate surprinde pe Villarreal în special pe benzi. 

"Cred că șansele Stelei la calificare sunt foarte mici. Villarreal este o echipă foarte bună, chiar dacă în ultima vreme nu traversează o perioadă prea strălucită.

Cred că la meciul cu Steaua jucătorii lor vor fi foarte montați, pentru că a început să-i critice lumea, toată presa le-a sărit în cap și vor vrea să câștige cu orice preț jocul.

Singurul avantaj al Stelei e reprezentat de suporteri. Cred că vor fi cel puțin 5.000 de români pe stadion. Steaua ar trebui să încerce să-i surprindă pe părțile laterale, acolo au ceva probleme și pe contraatac. Pe centru, cei de la Villarreal sunt foarte puternici. Cei de la Steaua vor trebui să aibă mare grijă la Bakambu, pe care eu îl consider unul dintre cei mai în formă jucători de la ei", a declarat Craioveanu la TV Digi Sport.

Clasamentul Grupei L:
1. Osmanlispor 7 puncte
2. Villarreal 6 puncte
3. Steaua 6 puncte
4. Zurich 6 puncte

Villarreal - Steaua se va disputa joi, de la ora 18:00, în direct la Pro Tv, Dolce și liveTEXT pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
898756456920785
Dor Elf  •  05 Decembrie 2016, 20:45

In numarul urias de suporteri, ati trecut si jurnalistii prezenti la meci??

stelbz
stelbz  •  05 Decembrie 2016, 17:40

Steaua poate invinge numai daca se va adopta o tactica de mare INTELIGENTA. Doar ca Reghe nu prea este expert in ale .....tacticii....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează