INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TURUL 3 PRELIMINAR

Gică Popescu nu se încumetă să se gândească la adversara din turul 3: „Sunt precaut. Vrem măcar un egal în Belgia, cu Gent”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 15:43

Gică Popescu, președintele Viitorului, n-a vrut să vorbească despre eventuala adversară din turul 3 preliminar al Europa League, care poate fi câștigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) și Levski Sofia (Bulgaria).

Oficialul Viitorului e cu gândul la prima partidă din turul 2 preliminar din Europa League cu Gent (Belgia).

„Sunt precaut să fac comentarii legate de echipa pe care am putea s-o întâlnim în turul 3. Deocamdată jucăm cu Gent.

Am avut dezavantajul că până acum 2-3 zile n-am știut că vom juca cu Gent. Noi ne-am cumpărat bilete pentru meciul cu Antwerp, apoi am aflat că vom juca împotriva lui Gent. Trebuie să ne adaptăm. Gent e o echipă cu o mai bună experiență decât a noastră. Pentru noi și un egal cu Gent e pozitiv”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

AEK Larnaca, vicecampioana Ciprului, a intrat direct în turul II al Europa League. Bulgarii de la Levski, câștigătoarea play-off-ului pentru Europa League din sezonul trecut al primei ligi din Bulgaria, au trecut în primul tur preliminar de slovacii de la Ruzomberok, 2-0 în ambele manșe.

  • FCSB îi înfruntă în turul II pe armenii de la Alashkert. Dacă trece, joacă mai departe cu Mlada Boleslav (Cehia) sau Ordabasy (Kazahstan).
  • Viitorul joacă în turul II cu Gent.  Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria)
  • CS Universitatea înfruntă în turul II pe Honved. Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Atena (Grecia)
  • Dacă e eliminată de Maccabi Tel Aviv din preliminariile Ligii, CFR Cluj va juca în turul III preliminar al Europa League cu SP Tre Penne (San Marino) sau Suduva (Lituania).

Citește și:

TRAGERE EUROPA LEAGUE // FCSB, CS Universitatea Craiova și Viitorul au avut noroc la tragerea la sorți pentru turul III preliminar! Oltenii au cel mai greu adversar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  23 Iulie 2019, 01:06

Prea multe calcule pentru nimic.Viitorul nu trece de belgieni,Craiova are meci foarte complicat cu ungurii,CFR se bate cu israelienii,singurii care trec lejer sunt roș-albastrii.Cel puțin una dintre Craiova și CFR nu văd să treacă,vom avea cel mult 2 mai departe,cu amendamentul că echipa din Gruia rămâne în continuare măcar in EL.

1745flo
1745flo  •  22 Iulie 2019, 16:57

Viitorul dupa dubla cu belgienii se vor concentra mai mult pe Cupa României!

972520872778599
Carlos Mendoza  •  22 Iulie 2019, 16:31

Āia din San Marino sunt cu adevărat periculoși. Cefură ar trebui să umple avionul de galbitri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează