INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Gigi Becali a fost eliberat din închisoare! Vine la meciul Stelei de diseară? Anunţul de ultimă oră al şefilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 14:07

Gigi Becali a fost eliberat în mare secret, iar în acest moment se află alături de familia sa, în Pipera. Omul de afaceri a primit o permisie de cinci zile după care se va reîntoarce la Penitenciarul Poarta Albă.

Întrebarea pe care şi-au pus-o imediat mulţi oameni din fotbalul românesc a fost dacă patronul Stelei va ajunge şi la meciul cu Aalborg din grupele Europa League. Steaua - Aalborg este în direct pe Digi şi pe Dolce şi liveTEXT pe GSP.RO de la 22:05.

Şefii din Ghencea au comentat posibilitatea ca Becali să vină diseară pe Naţional Arena.

"Nu cred că poate să vină la meci, dar mă bucur că a primit această permisie de 5 zile şi că se poate bucura de familie, de cei dragi", a explicat preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

Şi preşedintele Valeriu Argăseală a vorbit la Dolce despre acest subiect: "Din cîte ştiu, Gigi Becali nu va ajunge la meci".

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni pentru condamnările în dosarul Valiza şi în cel al sechestrării persoanelor care i-au furat maşina.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
solomon_i
solomon_i  •  18 Septembrie 2014, 18:57
Postat de solomon_i pe 18 Septembrie 2014, 18:56

Pai...unii il itreaba, altii dau cu pietre si toata lumea trebuie sa se resemneze fiinca este opinia publicului care este "sacra"...! Asta, la intrarea in stadion fiinca inauntru nu se poate... azi !

...fiindca...

solomon_i
solomon_i  •  18 Septembrie 2014, 18:56
Postat de jim_brown pe 18 Septembrie 2014, 17:10

Ciobanul a dat toti banii la avocati, dupa cum a mai zis, il doare in bula de Steaua, el trebuie alungat cu pietre nu luat la intrebari !

Pai...unii il itreaba, altii dau cu pietre si toata lumea trebuie sa se resemneze fiinca este opinia publicului care este "sacra"...! Asta, la intrarea in stadion fiinca inauntru nu se poate... azi !

cristid.
cristid.  •  18 Septembrie 2014, 18:50

Vinde, pleaca, mori!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează