INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC ZURICH 1-1

Golubovici, după primul gol în tricoul Stelei: "E clubul lui Gigi Becali și poate spune ce vrea el"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 22:14

Bojan Golubovici a marcat golul Stelei, fiind la prima reușită în tricoul roș-albaștrilor. După meciul cu Zurich, 1-1, acesta a spus că prefera o victorie a echipei sale.

"Sunt bucuros că am dat gol. Am spart gheața și este important pentru mine. Dar mai bine era să câștige Steaua. În aceste condiții, aș fi preferat să nu dau gol și să câștigăm azi.

Așteptam să fiu criticat după 10 meciuri fără gol. Fiecare are opinia lui. Merg mai departe și muncesc mult la antrenamente. Sunt dezamăgit de aceste critici. Nu mă așteptam la așa multe.  E clubul lui Gigi Becali și poate spune ce vrea el.

Sperăm să câștigăm la Zurich și să mergem în primăvara europeană. ", a spus Golubovici la TV Sport ro.

Program grupa L:

03.11.2016: Zurich - Steaua, Villarreal - Osmanlispor
24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

Clasament grupa L:

1. Villarreal 5p 5-4
2. Osmanlispor 4p 5-4
3. FC Zurich 4p 4-4
4. Steaua 2p 2-4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
427951077389201
Mihai Tanase  •  21 Octombrie 2016, 07:14

Un baiat care munceste foarte mult , pana si golul cu Villareal i se datoreaza in mare parte . El se bate si se zbate foarte mult in careu , desi nu primeste mingi .Nu cred ca a ratat mai mult de trei ocazii pentru Steaua , pentru ca nu le-a avut , dar munca lui este in folosul echipei .La meciul cu Mediasul a fost de doua ori lovit cu cotul in figura in careu , fapte clare de 11M si eliminare . Nimeni n-a vazut nimic , nimeni nu comenteaza , iar specialistii TV analizeaza posibile simulari prin nu stiu ce meciuri , dar niste atacuri criminale , care pot mutila pe viata niste sportivi , nu sunt analizate la Digi si Sport .ro , nu stiu la Dolce cum e ca n-am , dar emisiunile celui mai penibiil realizator , in speta radu naum , am scris intentionat fara majuscule sunt penibile. Un exemplu :moare ca la Steaua sunt doi atacanti de aripa pe post de fundas dreapta si ca Becali nu cumpara un fundas veritabil , dar il lauda pe Benzar ce mare fundas e , cand si acesta este tot atacant de banda dreapta .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează