INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - SPORTING LISABONA 1-0

Golul lui Zmeu duce Vasluiul mai aproape de "16-imi": "Nu vreau în istorie, vreau în primăvară!"

Zmeu (în alb) a marcat aseară cel mai important gol din cariera sa. FOTO Mediafax
Zmeu (în alb) a marcat aseară cel mai important gol din cariera sa. FOTO Mediafax

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 01:34

Mijlocaşul Denis Zmeu (26 de ani) avertizează că golul lui e degeaba dacă Vasluiul nu reuşeşte să iasă din grupă CLICK AICI PENTRU REZUMATUL MECIULUI!


- Felicitări, Denis! Ai reuşit un gol istoric.
- Mulţumesc, am obţinut un rezultat mare cu multă transpiraţie şi sacrificii, dar să ştiţi că nu mă bucur prea mult acum. Aştept să văd ce se va întîmpla în următoarele două jocuri. Degeaba am dat eu un gol istoric dacă nu ajungem în primăvară.

- Cum arată şansele voastre la calificare acum?
- Am înţeles că şi Lazio a cîştigat, aşa că ne vom bate cu echipa italiană pentru locul doi în următorul meci. O victorie ne-ar asigura calificarea, un egal ar amîna verdictul pentru ultimul meci din grupă.

- Cum vei sărbători succesul?
- Păi ce, credeţi că e timp? Nu e cazul de petrecut, ne aşteaptă un meci tare şi în campionat, la Mediaş, şi n-avem voie să greşim dacă vrem să rămînem în lupta pentru titlu.

"După 20 de ani, am reuşit să învingem din nou Sporting. Ce film! Cînd mă gîndesc că în minutul 70 al meciului cu Lazio aveam 2-1 şi în minutul 80 conduceam 2-1 pe Zurich, mă apucă regretele că nu avem mai multe puncte"
Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

"A fost excelent, o victorie mare! Încă nu sîntem în primăvara europeană. Un 0-0 sau 1-1 etapa viitoare cu Lazio ar fi perfect!"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

"Sîntem foarte fericiţi! Locul doi se va decide în meciul cu Lazio. Am arătat şi la ei că putem să-i batem pe italieni"
Paul Papp, fundaş FC Vaslui

"Vor fi 90 de minute cu Lazio în care trebuie să dăm tot ca să învingem. Dacă vom alerga la fel de mult şi atunci, putem învinge. N-am marcat acum, dar sper să înscriu cu italienii. Am jucat mulţi ani în Serie A, va fi un meci special pentru mine"
Martins Adailton, mijlocaş FC Vaslui


Neagu l-a exasperat pe Hizo
Înlocuitorul lui Wesley aseară, Răzvan Neagu a reuşit să-şi enerveze antrenorul în doar 40 de minute şi a fost schimbat. Hizo a fost scos din sărite cînd a văzut că mijlocaşul nu se implică suficient în joc şi a început să ţipe la el. Neagu nu şi-a revenit, iar antrenorul a decis să-l scoată cînd a sesizat că adversarii insistă tot mai mult pe partea "şeptarului".

Şi-a rupt piciorul!
Mijlocaşul lui Sporting, Fabian Rinaudo (24 de ani), s-a autoaccidentat grav în minutul 10 al partidei. În urma unui duel aerian, argentinianul a căzut prost şi şi-a fracturat piciorul. Fotbalistul a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii i-au pus un diagnostic crunt: dublă fractură de tibie şi peroneu!

Inbox:
»» Ziarele din Portugalia au criticat prestaţia lui Sporting şi l-au citat pe antrenorul vasluian. "Echipa lui Paciencia a jucat foarte neinspirat. Hizo a obţinut miracolul dorit", a titrat după meci Jornal de Noticias. "Avem nevoie de un miracol", spusese "Dulăul" înaintea jocului.
»» Porumboiu despre absenţa lui Wesley: "Chiar dacă s-a simţit că n-a fost pe teren, am dovedit că nu stăm în el. E mai bine că s-a odihnit pentru campionat".
»» Adailton a purtat aseară în premieră banderola de căpitan a Vasluiului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
florin.radu
florin.radu  •  04 Noiembrie 2011, 12:34

vasluiu are o aparare de tot rasul, un lot foarte subtire insa are 3 jucatori de mare valoare

sume
sume  •  04 Noiembrie 2011, 12:29

De ce totdeauna spunem hop inainte sa sarim gardul? Lazio la Vaslui va juca la victorie si va fi un meci extrem de greu. Faptul ca acolo au facut 2-2 nu inseamna nimic mai ales cind e vorba de o echipa din Italia. In ziare totul e prezentat ca si cum am fi calificatzi. Mai sunt 2 meciuri de jucat. Oricum felicitari Vasluiului, Stelei si sorry pt. Rapid.

rhadooxxl
rhadooxxl  •  04 Noiembrie 2011, 12:09

Atat despre Vaslui, gschizdelor?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează