INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROMÂNIA ÎN EUROPA

Golul săptămânii în Europa » Microbiștii l-au ales pe Rivaldinho, specialiștii pe Ganea: "Golul lui nu-l dă oricine!" » Budescu, zero voturi!

Reușita lui Ganea, captură TVR
Reușita lui Ganea, captură TVR

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 00:00

Săptămâna europeană a produs 3 reuşite formidabile, semnate de Budescu, Ganea şi Rivaldinho. Gazeta a cerut părerea specialiştilor şi a publicului pentru a desemna câştigătorul.

Dacă fanii au votat până în acest moment pentru reușita lui Rivaldinho, specialiștii l-au ales pe Ganea.

"Golul lui Ganea nu-l dă oricine, pe-al lui Budescu îl mai reuşesc și alții. Cristi are o tehnică specială, bate fin cu exteriorul, cu stângul, la fel ca mine. Are lansarea foarte scurtă, dă tare în minge și portarul nici n-apucă să aibă reacție. Dacă vă uitați la reluarea din spate, la golul lui Rivaldinho se vede clar că portarul greșește. Vrea să dea în minge, dar parcă dă după muște", și-a motivat Ianis Zicu decizia.

Ionel Ganea a declarat: "Merg pe mâna lui Rivaldinho. Am încercat și eu astfel de execuții și țin minte că mi-a ieșit într-un meci cu Dortmund. Doar că eu am tras cu stângul și s-a dus din bară în poartă. Brazilianul e talentat și are o tehnică specială de lovire a mingii. Trebuie să ai și curaj să tragi așa într-un astfel de meci".

Cum au votat cei 11 foşti jucători pe care Gazeta Sporturilor i-a sunat şi le-a cerut să desemneze golul săptămânii:
Ganea 83%
Rivaldinho 17%
Budescu 0%

Vineri, la ora 24, sondajul de pe GSP.ro arăta astfel:

Marți, în duelul dintre FCSB și Viktoria Plzen, 2-2, Budescu a marcat golul de 1-1 printr-o execuție rafinată: VIDEO AICI

Cristi Ganea a reușit o bijuterie de gol în partida Viitorul - APOEL 1-0:

Rivaldinho a reușit cel mai frumos gol din carieră cu Athletic Bilbao, 1-1:

Poți vota în continuare în sondajul GSP.ro aici:

Care dintre goluri ți s-a părut mai frumos?

Budescu
Cristi Ganea
Rivaldinho

În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi toate declarațiile oamenilor de fotbal contactați de GSP și alte detalii despre reușitele jucătorilor noștri în Europa!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
king.baldwin
king.baldwin  •  29 Iulie 2017, 23:28

Ri-val-di-nhoooooo!

251809008486653
Ghita Ghee  •  29 Iulie 2017, 13:40

Astia de la jsp sunt mari specialisti. La numaratul *** si la scandaluri. Ziar mincinos;)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  29 Iulie 2017, 10:16
Postat de ge0x pe 29 Iulie 2017, 09:03

Ce tehnica a la Roberto Carlos ma ? Tehnica de lovire avea Juninho Pernambucano, nimerea poarta in 90 la suta din suturi ,de la orice distanta. Roberto Carlos lovea in forta , daca nimerea poarta bine, daca nu iar bine. Amandoua golurile sunt frumoase , dar mai greu e sa tragi pe poarta asa torpila, din actiune, cand ai adversar pe tine si mingea e in miscare.

Gioe, mai e o problema, la rivaldinho tare imi e ca e cam `nimereala`, la cristi ganea e `premeditare`, nu e la prima reusita de acest gen, trage bine pustiul dar ma rog, fiecare are dreptul la o opinie, specialsit sau nu. Mie unu mi-a placut mai mult golul lui ganea desi recunsoc ca si al brazilianului m-a dat pe spate aproape la fel de mult.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează