INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DECIZIE

Helmuth Duckadam comentează decizia UEFA: "Am suferit mult din cauza suporterilor!". Ce spune despre scandalul mărcii: "MApN ne şantajează!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 12:15

După ce UEFA a decis ca Steaua să joace două meciuri în cupele europene fără spectatori şi să achite o amendă de 20.000 de euro, Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al echipei, a comentat decizia.

"Nu este o decizie îmbucurătoare şi nu este prima dată cînd păţim aşa. Steaua a pătimit de multe ori din cauza suporterilor, a jucat multe meciuri fără spectatori şi a primit amenzi.

Cred că supărarea lor pe club şi decizia de a nu veni la meciuri nu are logică. Steaua doar a respectat o decizie a ÎCCJ şi nu depinde de club.

Suporterii s-au mai supărat de multe ori pe noi. S-au supărat cînd echipa a pierdut şi nu mergea bine. Eu cred că adevăraţii fani sînt alături de echipă şi la bine şi la greu. Noi nu putem umple niciodată Arena Naţională fără suporterii din provincie", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Duckadam a vorbit şi despre poziţia Armatei după decizia ÎCCJ de a da marca Steaua celor de la MApN.

"S-a văzut că Armata vrea marca pentru bani şi nu pentru a face o altă echipă. MApN ne şantajează, nu negociază. În acest caz sînt doar două soluţii, ori brandul rămîne în întregime la Steaua, ori deloc.

Nu are ce să facă Armata cu marca Steaua, pentru că dacă îşi face echipă nu va putea juca în Europa. După 1990, nici o echipă care aparţine de Armată nu are voie în cupele europene şi trebuie să fie privată. Nici un învestitor nu va băga bani la o eventuală echipă făcută de MApN", a adăugat Duckadam.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (115)
polistul68
polistul68  •  25 Februarie 2015, 17:24
Postat de oviatapentrusteaua pe 25 Februarie 2015, 15:36

Bati campii ca si prostul ala de la avatarul tau care acum a intors cu fund in sus cazul Udrea, dand la CCR doua decizii privind imunitatea fostilor ministri care se bat cap in cap. Ultrasii nu sunt mai mult de 2000 de insi mari si lati. Maxim 3000 . In CL pe Arena National, din peste 50.000 de spectari, ultasii au reprezentat sub 6%! Steaua daca se califica in CL nu va duce lipsa de audienta. ___ Si este mai bine asa. Fara drogatii de la SUD cu bannere rasiste sau alte tampenii, nu riscam nici sa ne suspende stadionul si nici amenzi ucigatoare.

In privinta spectatorilor, cred ca ai dreptate...dar in privinta calificarii in Cl....cu ce echipa fratele meu ? Cu echipa "buna", deci cu tata, Szukala, Piovacari, Bourceanu ( in maxim de forma), Pintilii, Gardos....cu noroc v-ati calificat cu Tbilisi....acuma, cu ce a mai ramas, chiar crezi ca ajungeti in Cl ? Fiti mai realisti oameni buni....

el.pistolero
el.pistolero  •  25 Februarie 2015, 17:19
Postat de cronchicronc pe 25 Februarie 2015, 17:15

Pt cei care nu-si dau inca seama,unchiu Jiji , prin scandalul cu "marca" , vrea sa inlature toti "golanii" din tribune.

Ai idee de cand Steaua nu mai apartine armatei cate etape clubul a jucat cu portile inchise si totalul amenzilor incasate? Ai fi utila o informare completa ca sa ne dam seama cat bine au facut "ultrasii" clubului.

cronchicronc
cronchicronc  •  25 Februarie 2015, 17:15

Pt cei care nu-si dau inca seama,unchiu Jiji , prin scandalul cu "marca" , vrea sa inlature toti "golanii" din tribune.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează