INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA, JOI, 18:00, LIVETEXT PE GSP.RO

I-a interzis să poarte banderola! Becali pune piciorul în prag la Steaua! Decizii CLARE despre Tudorie, Toșca și Ovidiu Popescu

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 11:52

Gigi Becali a vorbit despre meciul cu Villarreal, care e joi, de la 18:00, în direct la ProTV, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. Patronul Stelei n-a uitat de Alex Tudorie, Ovidiu Popescu și Alin Toșca. 

"Mizez pe Dumnezeu. Vom juca la victorie. Dacă Villarreal va juca la fel ca la București, noi avem prima șansă. Trebuie să dăm goluri, deci trebuie să atacăm. Nu putem sta la așteptare. Villarreal nu e Barcelona, Real Madrid, Manchester City sau Bayern Munchen.

Nu e o echipă de genul ăsta care să ne distrugă. Dovadă stă meciul din tur în care trebuia să câștigăm.

Am mare încredere în benzi, adică în De Amorim și Adi Popa. Și la mijloc stăm bine, avem stabilitate. Boldrin e bun pentru că ține bine jocul. Mizez pe forța echipei. Cred că va juca și Golubovici. Nu știu echipa, Reghe mi-a spus doar lucruri generale", a zis Becali la TV Sport Ro. 

...despre Tudorie: "Reghe să facă ce vrea el. L-a trimis pe Tudorie la echipa a doua pentru că asta e valoarea fotbalistului. Dacă nu are valoare de prima echipă, să meargă la echipa a doua. Îl mai aduce, îl mai testează, dacă nu dă randament, iar merge la echipa a doua.

Dacă nu dă gol din 2-3 metri, ce să facă?! Eu mai am încredere în el, pentru că are fizicul pe care îl are, dar acum nu e de nivelul primei echipe. Nu are cum să nu devină fotbalist". 

...despre Ovidiu Popescu: "Ovidiu Popescu nu mai pierde locul în echipă. E consacrat deja. E stelist. A fost la mijloc nu a pierdut nici o minge. A fost în dreapta nu a pierdut nici un duel. Foarte bun jucător. El este deja certitudine". 

...i-a luat banderola lui Toșca: "Bă, Toșca, bă! Tu nu poți decât prin concentrare și cu muncă. El nu poate altfel. Dacă i-am dat banderola, s-a văzut fotbalist, dar el nu este de căpitan! A ajuns Steaua să stea în Toșca? Popa să fie căpitan. El își dă viața pe teren. Lasă picături de sânge și sudoare pe teren. El e căpitan. Toșca nu poate decât prin muncă". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
arsenie_b
arsenie_b  •  07 Decembrie 2016, 15:25
Postat de lukis pe 07 Decembrie 2016, 13:51

Diferenta dintre Popa si Tosca este ca Tosca e fotbalist.

Hahahahahahahahhaaa :)))))))))))) "Tosca e fotbalist" :))))))))))) Ma tavalesc de ras, nu se poateeeeeeeeee :))))))))))))))

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  07 Decembrie 2016, 14:57
Postat de lukis pe 07 Decembrie 2016, 13:51

Diferenta dintre Popa si Tosca este ca Tosca e fotbalist.

Asa e!

florar
florar  •  07 Decembrie 2016, 14:29
Postat de Georgică Becali pe 07 Decembrie 2016, 13:16

Gigi trebuia să îl dea pe Țoșca atunci când a primit ofertă de 2 milioane euro.

Tosca are mai putine greseli decit Tamas si Moke...Problema este ca atunci cind gresesc astia mai apare Tosca...Cind greseste Tosca,Tamas sau Moke nu sunt prin preajma...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close