INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, 27 IULIE

I-a speriat pe spanioli » Marca a găsit dinamovistul de care trebuie să se teamă cei de la Bilbao» Ce dezavantaje au bascii

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 15:05

Dinamo și Athletic Bilbao se vor duela în turul III al preliminariilor Europa League, la 5 ani de la revenirea "câinilor" în cupele europene.

Spaniolii de la Marca au analizat-o pe Dinamo și au ajuns la concluzia că Rivaldinho, atacantul brazilian de 22 de ani al "câinilor" este principalul pericol pentru echipa antrenată.

"Antrenorul Cosmin Contra, fost fundaș la Alaves, Atletico și Getafe, cunoaște foarte bine Bilbao și îl are printre atuuri pe un fotbalist cu pedigree: Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, fost jucător la Barcelona.

Rivaldo Junior a semnat cu Dinamo în februarie. Cu numărul 9 pe spate și cu contract până în 2020, este unul dintre principalele argumente ofensive ale echipei lui Contra. Altul este Juan Albin, un cunoscut al Ligii Spaniole, acesta jucând la Getafe și Espanyol.

Nu este singurul dezavantaj al lui Bilbao. Echipa va ajunge la București cu mai puține meciuri oficiale decât Dinamo, care va avea 3 săptămâni în plus. Un alt dezavantaj pentru Bilbao va fi zborul lung, care va dura aproximativ 3 ore.

Cei de la Dinamo spun că Bilbao este cel mai greu adversar posibil, iar în Spania senzația este aceeași", notează ziariștii de la Marca.

3 goluriare Rivaldinho la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Iulie 2017, 20:37

...”Un alt dezavantaj pentru Bilbao va fi zborul lung, care va dura aproximativ 3 ore...” !!!!!!!!??????? Aberații de-ale ziariștilor !!! Să se mute Bilbao la Sofia dacă e departe !

saviola3_4
saviola3_4  •  17 Iulie 2017, 18:06
Postat de waves pe 17 Iulie 2017, 17:40

Mers ii saviola esti un stilist obiectiv mereu.Nu prea avem sanse , dar publicul o sa fie la înălțime .Este posibil sa facem cea mai frumoasa coregrafie din lume .Avem suporteri voi sunteti dispersati ca si fani.Dinamo a castigat măcar campionatul mondial la galerii

aveti, nu poate nega nimeni ca dinamo are cea mai frumoasa galerie la ora asta. rapid nu mai e, la steaua galeriile nu mai vin la meci de ani buni, craiova csu nu e U craiovam, asadar nu au fanii de altadata...e si normal sa ramaneti doar voi. Cu bilbao sa stiti ca nu e imposibil, e clar ca aveti sanse foarte mici dar eu ma astept sa faceti o figura frumoasa.

waves
waves  •  17 Iulie 2017, 17:40
Postat de saviola3_4 pe 17 Iulie 2017, 17:07

da, sigur ca o sa faceti atmosfera frumoasa, mai ales dupa atata timp, eu va urez succes, sanse nu prea aveti e drfept dar speranta moare ultima! o sa simtiti ceva ce n ati mai simtit demult, eu va spun, am trait astfel de meciuri si sunt magnifice, de ex cel cu chelsea, sau ajax, sau chiar si cu larnaka, molde, maccabi etc, meciurile din europa cu miza sunt aparte! succes.

Mers ii saviola esti un stilist obiectiv mereu.Nu prea avem sanse , dar publicul o sa fie la înălțime .Este posibil sa facem cea mai frumoasa coregrafie din lume .Avem suporteri voi sunteti dispersati ca si fani.Dinamo a castigat măcar campionatul mondial la galerii

Vezi toate comentariile (56)
Comentează