INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - ROMA 0-0

Încă o plecare de marcă de la Astra: "Nu suntem respectați. Ni s-a promis ceva, dar conducerea nu s-a ținut de cuvânt"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 22:23

Constantin Budescu a declarat că jucătorii Astrei sunt nemulțumiți de faptul că nu au primit primele promise din partea conducerii pentru rezultatele bune reușite în grupele Europa League. 

"Ne-am dorit foarte mult să ne calificăm. Am făcut-o pentru noi. Suntem supărați pentru că ni s-a promis ceva, iar cei din conducere nu s-au ținut de cuvânt și nu e normal. 

Am muncit mult pentru această realizare și cred că meritam mai mult din partea conducerii. Nu suntem respectați, s-a câștigat campionatul, ne-am calificat mai departe în Europa. Acum am cerut și noi ceva, dar nu am primit.

Nu știu ce voi face, vom vedea la iarnă pe ce drum o voi lua. Chinezii vor să mă întorc acolo, vom vedea, orice este posibil. Lumea trebuie să meargă înainte aici, vor rămâne câțiva jucători buni", a declarat Budescu la TV Dolce Sport.

Una dintre posibilele destinații ale lui Budescu este chiar Steaua, acolo unde este dorit insistent de finanțatorul Gigi Becali. 

Budescu s-ar alătura astfel lui Alibec, care din iarnă va face mutarea la roș-albaștri. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
alin_sav
alin_sav  •  09 Decembrie 2016, 10:03

Saracu Budescu, cred ca nu-i mai ajung banii de sarmale dar aseara s-a remarcat numai prin burta imensa de fotbalist retras din activitate care joaca la oldies, la un moment dat a facut un stop si i-a sarit putin mingea dar pentru ca e prea gras n-a reusit sa mute dulapul dupa ea. O rusine pentru a se numi fotbalist PROFESIONIST sau SPORTIV si tot meciul s-a ascuns de minge, a fost un om in minus pentru Astra ... bine ca au fost salvati de rezultatul cehilor, oricum Roma nu s-a omorat cu firea aseara. Cu toate astea felicitari Astrei ca au reusit cu lotul actual, fara bani, cu toate problemele financiare si nu numai si cu jucatori vanduti fata de fala si mandria Romaniei care in final a iesit ULTIMA in grupa!

corectu
corectu  •  09 Decembrie 2016, 08:24

In clasamentul Uefa Steaua e pe locul 53.Urmeaza CFR pe 112,Dinamo fiind pe 216.

251809008486653
Ghita Ghee  •  09 Decembrie 2016, 07:51

M.ai nou. Jurnalistii astia *** ii fac echipa lu cioban. Ei transfera.ei propune. Slugarnicii. Doar sunt platiti pt asta;))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează